Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Гаряча лінія: заступник голови Запорізької ОДА Володимир Чередніченко на зв’язку з громадянами

12 вересня 2024 - 16:30

Відновлення електропостачання, допомога з ліками та проблеми з виїздом волонтерів за кордон. На ці та інші питання від громадян під час гарячої лінії відповів заступник голови Запорізької ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Володимир Чередніченко.

Зі скаргою на роботу аварійних служб на прифронтовій території звернулася мешканка Пологівського району. Жінка бідкається, що внаслідок ворожого обстрілу стався обрив електромережі та зникло світло. Попри залишену заявку аварійна служба не приїхала на місце аварії.

– Ми прийняли вашу скаргу, розглянемо ситуацію та поінформуємо вас про результат, – запевнив жінку заступник голови Запорізької ОДА.

Інше звернення надійшло від волонтера, який вже неодноразово доставляв для українських військових автівки. Зі слів чоловіка, попри подачу всіх необхідних документів він та його колеги не можуть поїхати, адже представник ТЦК в комісії не визнав дійсною довідку, сформовану в додатку «Резерв+».

– Дякую вам за звернення. Дійсно, постановою Кабміну затверджено, що електронний військово-обліковий документ має таку ж юридичну силу, як і паперовий. Тому такий випадок неприпустимий. Перевіримо цей факт та надамо вам відповідь, – запевнив Володимир Чередніченко.

З проблемою забезпечення ліками на гарячу лінію звернувся і переселенець з Пологівського району. У чоловіка встановлена група інвалідності. Раніше він безоплатно отримував ліки. Тепер ліки не видають, але він і досі їх потребує. Заступник голови Запорізької ОДА запевнив, що його звернення розглянуть фахівці та за можливості нададуть допомогу.

Мешканці Запорізької області можуть звернутися за допомогою на гарячу лінію ОДА за номером телефону: 0-800-503-508. Також можна написати в чат-бот у Телеграм: @InfoProstirZPBot

Читайте також

Запоріжжя відвідав Міністр агрополітики та продовольства України Віталій Коваль: обговорили актуальні проблеми аграрного сектору

Читаючи, пізнавай свою історію: добірка книг про культуру АР Крим

Безкоштовні курси з програмування для українських школярів: розпочато реєстрацію

СБУ затримала інформатора російського гру, який перетворив свою квартиру у «спостережний пост» за Силами оборони у Запоріжжі

Export Academy 2024: нові можливості для малого та середнього бізнесу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 12.09.2024

Увага! Планові підривні роботи

Впродовж доби окупанти 337 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

«Ми прагнемо повернути кожного», – представник Омбудсмана Михайло Волков про військовополонених

Епідемічна ситуація в Запорізькій області під контролем – спалахів гострих кишкових інфекцій не зафіксовано

В Запорізькій області опікуються захистом нацменшин, правами постраждалих від війни та екологічною програмою

Пункти незламності у Запоріжжі забезпечені всім необхідним та готові до розгортання в разі блекауту