Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Очільник ОВА привітав військовослужбовців Національної гвардії України з річницею заснування

2 січня 2023 - 16:00

Олександр Старух взяв участь в урочистостях, які відбулися з нагоди святкування 31-ї річниці з дня створення військової частини 3033 Національної гвардії України. До привітань долучилося керівництво міської ради, представники ГУ Національної та Патрульної поліції в Запорізькій області. 

Начальник ЗОВА наголосив, що головне завдання нацгвардійців - гарантувати громадську безпеку та охорону порядку, захищати права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства. У  воїнів є святі слова, які переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. А це - найвища честь, покликання та обов’язок.

  • З початком повномасштабного вторгнення російських військ ви одними з перших стали на захист рідної землі та продовжуєте з честю нести службу - міцно тримаєтеся на фронті й водночас зберігаєте безпеку та порядок на місцях. Переконаний, що традиції вашої військової частини будуть збереженні й примножені. Пишаюся кожним нацгвардійцем.  Завдяки відданості справі та неоціненному досвіду ви наближаєте Перемогу, яка обов’язково буде за нами. Дякую за службу. Головне, бережіть себе та своїх близьких, - зазначив, вітаючи військових, Олександр Старух.

З нагоди 31-ї річниці з дня заснування військової частини, керівник ЗОВА вручив воїнам подяки, зокрема, автомобілі, які знадобляться під час виконання службових завдань.

Так, за особисту мужність і самовідданість, виявлені на захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороди отримали: полковник, заступник командира військової частини зі служби - Максим Перегінець; підполковник, начальник чергової служби - Сергій Сєчін; капітан, заступник командира 1-го патрульного батальйону по роботі з особовим складом - Владислав Євдокимов; капітан, помічник начальника штабу - Іван Компанієць; старший солдат, інструктор з тактичної підготовки охорони громадського порядку - Андрій Шугай.

 


 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Кращі практики співпраці бізнесу, влади та ГО: оголошено конкурс історій

«Школа офлайн»: МОН запустило нову гарячу лінію

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам