Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух привітав працівників суду з професійним святом

19 грудня 2022 - 16:40

Щороку 15 грудня в Україні відзначається День працівників суду. З цієї нагоди керівник Запорізької ОВА особисто привітав усіх причетних з професійним святом. 

Олександр Старух наголосив, що почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від самовідданої праці представників судової системи залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня в умовах війни.

  • Це свято стосується абсолютно кожного, хто має відношення до роботи в судовій системі й забезпечує її функціонування. Запорізькому краю є ким пишатися: відомі запоріжці прославляють  нашу область своїми професійними здобутками. Голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег Прудивус з 2018 року працював членом Вищої ради правосуддя. А Віктор Городовенко, що очолював Апеляційний суд Запорізької області, в 2017 році обраний суддею Конституційного суду України. Сьогодні, як і завжди, судді виробляють справедливість. Від їх праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня у воєнних умовах. Тож з нагоди свята бажаю вам сил та витримки, професійного зростання й головне - Перемоги. Завжди залишайтеся на боці правди й справедливості, - наголосив Олександр Старух.

Також за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок, забезпечення діяльності суду в умовах воєнного стану та з нагоди Дня працівників суду очільник регіону вручив почесні відзнаки кращим представникам професії. 



Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також