Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Безпека життєдіяльності населення – сфера стовідсоткової відповідальності керівників територій

25 червня 2008 - 14:17

Заступник голови ОДА Микола Фролов взяв участь у роботі засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке пройшло в облдержадміністрації.

У заході взяли участь керівники управлінь ОДА, представники райдержадміністрацій, правоохоронних органів, управління МНС України в Запорізькій області.

Під час засідання фахівці проаналізували хід виконання заходів техногенної та екологічної безпеки на потенційно-небезпечних об'єктах, де у виробничих процесах застосовуються небезпечні хімічні речовини. Також йшлося і про підготовку місць масового відпочинку населення на водних об'єктах та аварійно-рятувальних служб до роботи у літній період. Особливу увагу приділили ситуації, яка склалася внаслідок незадовільного функціонування каналізаційних споруд міста Бердянськ.

- Кількість проблем щодо забезпечення життєдіяльності населення, на жаль, не зменшується, - констатував заступник голови ОДА Микола Фролов. – Але ми мусимо їх ефективно вирішувати, адже йдеться про найдорожче – про людське життя.

Він закликав фахівців відповідально поставитися до виконання службових обов'язків і нагадав, що керівники районів несуть стовідсоткову відповідальність за безпечну життєдіяльність людей на їх території.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також