Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Геннадій Фукс: «Інтереси людей – головний орієнтир при визначенні статусу власності на об’єкти соціальної сфери»

24 червня 2008 - 10:10

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс провів робочу нараду з питань передачі у комунальну власність територіальних громад області ряду об'єктів соціальної сфери, які на поточний момент знаходяться на балансі приватних підприємств або акціонерних товариств.

У заході взяли участь керівники управлінь і структурних підрозділів ОДА, представники територіальних громад області, управлінці підприємств.

Йшлося про гуртожитки Мелітопольського заводу тракторних агрегатів, ВАТ «Запоріжвогнетрив» та ряду інших підприємств області, а також про будинок культури ВАТ «Запоріжвогнетрив» у Заводському районі Запоріжжя. Учасники наради обговорили проблемні питання щодо своєчасного проведення ремонтних робіт на об'єктах та належного оформлення необхідної документації.

- Нам потрібен системний, прозорий та продуманий план дій у цій сфері, - наголосив Геннадій Фукс. - Вирішуючи питання з визначенням статусу власності цих об'єктів, не маємо права забувати про інтереси людей.

Він дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів ОДА проаналізувати ситуацію по кожному з зазначених об'єктів, переглянути проектно-кошторисну документацію і підготувати пропозиції з урахуванням побажань мешканців цих будівель.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також