Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Підвищення інвестиційної привабливості – серед пріоритетів розвитку Запорізької області

23 травня 2008 - 14:46

У Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулося засідання "круглого столу" «Залучення інвестицій в регіональні та муніципальні інфраструктури» за участю представників Світового банку та очільників регіональної влади. Представників міжнародних інвестиційних установ на запорізькій землі привітав заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальцев.

- Впевнений, що результатом сьогоднішньої нашої зустрічі стануть реальні проекти, які будуть впроваджені в Запорізькій області, - зазначив Володимир Кальцев. Посадовець наголосив, що Запорізька обласна державна адміністрація працює в тісній взаємодії з представниками бізнесу та громадськості. Результатом цієї співпраці в рамках проекту партнерства «Україна-Канада» стала «Стратегія розвитку Запорізької області до 2015 року», яку 29 травня заплановано винести на розгляд депутатів обласної ради.

- Одним з пріоритетів, визначених Стратегією розвитку області, є підвищення інвестиційної привабливості регіону, - підкреслив Володимир Кальцев. – Адже завдяки залученню інвестицій забезпечується створення нових робочих місць, збільшення надходжень податків, що у свою чергу сприяє розв'язанню соціальних проблем територій.

 


Управління у справах преси та інформації

Читайте також