Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Увага, конкурс!

29 червня 2017 - 16:39

Оголошення

про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласні маршрути)

 

Запорізька обласна державна адміністрація (далі – Організатор) оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласні маршрути), далі - конкурс.

Умови конкурсу з визначення підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласні маршрути), далі - Умови, затверджені розпорядженням голови облдержадміністрації від 04 липня 2013 року № 319, яке зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Запорізькій області 08 липня 2013 року за № 40/1623.

Визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласні маршрути), далі - робочий орган, проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (далі - Порядок), Умов конкурсу з визначення підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласні маршрути), затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 04 липня 2013 року № 319, яке зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Запорізькій області 08 липня 2013 року за № 40/1623, розпорядження голови облдержадміністрації від 21.06.2017 № 290 «Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласні маршрути)».

На робочий орган покладаються функції відповідно до пункту 14 Порядку.

Організатор утворює конкурсний комітет з визначення робочого органу (далі - конкурсний комітет).

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також Умовам.

З метою участі у конкурсі підприємство (організація) - претендент подає секретарю конкурсного комітету у визначений в оголошенні строк такі документи:

заяву за формою;

копії документів, що підтверджують досвід  роботи підприємства (організації) не менш як три роки з питань організації  пасажирських   перевезень;

копії документів, що підтверджують наявність у підприємства (організації) фахівців у галузі автомобільного транспорту;

копії документів, що підтверджують наявність у підприємства (організації) матеріальних ресурсів та технології;

проект договору та розрахунки щодо орієнтовної вартості послуг з організації забезпечення роботи конкурсного комітету.

Копії вищевказаних документів, що подаються з метою участі в конкурсі, повинні бути завірені підприємством (організацією) в установленому законодавством порядку.

Подані на конкурс документи реєструються секретарем конкурсного комітету в журналі обліку. Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються претенденту із відповідним обґрунтуванням. Усі зауваження та недоліки при подачі документів на участь у конкурсі підприємства (організації) мають можливість виправити протягом двох днів та подати документи повторно.

Не  допускаються  до  участі  в  конкурсі  підприємства (організації), які надають  послуги  з  перевезень,  провадять діяльність  на  ринку  транспортних  послуг,  пов'язану з наданням послуг  з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Основні критерії відбору переможця:

досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень (але не менше трьох років);

наявність фахівців з питань організації пасажирських перевезень;

наявність матеріальних ресурсів та технологій.

Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає Умовам.

Організатор доводить інформацію про результати конкурсу до відома претендентів протягом 10 днів з дати його проведення.

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про виконання функцій робочого органу на три роки.

У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу Організатор забезпечує проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області, самостійно, однак протягом періоду не більш як два роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.

Претенденти можуть звернутися з відповідною скаргою до Організатора за результатами конкурсу. Скарга може бути подана не пізніше 10 днів після одержання інформації про результати конкурсу.

Організатор після одержання скарги перевіряє зазначені факти. У разі виявлення порушень Організатор скасовує рішення конкурсного комітету з визначення переможця конкурсу. Відповідь скаржнику надається протягом 15 днів з моменту одержання скарги. Неврегульовані Організатором спори розв'язуються  в  установленому  порядку відповідно до законодавства.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі - протягом 15 днів з дня опублікування оголошення.

Документи для участі в конкурсі подаються до облдержадміністрації за адресою: 69107, м. Запоріжжя,   пр. Соборний, 164, каб. 556, каб. 505. Режим роботи: з понеділка по четвер - з 08-00 до 17-00, п’ятниця – з 08-00 до 15-45. Перерва на обід – з 12-00 до 12-45.

Зразок заяви на участь у конкурсі можна одержати за адресою:
м. Запоріжжя,   пр. Соборний, 164, каб. 556, каб. 505, у час, визначений для  прийому документів для участі в конкурсі.  

Місце проведення конкурсу (засідання конкурсного комітету з визначення робочого органу): м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164. Початок конкурсу - о 10-00  01.08.2017.

Для довідок з питань проведення конкурсу необхідно звертатися за телефонами: 239-92-51, 239-92-44.

Читайте також

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи

Поліцейські Запоріжжя розкрили резонансне вбивство місцевого посадовця

Діалог бізнесу та держави: запорізькі підприємці отримали практичні поради про налагодження відносини з міжнародними партнерами

В Національному заповіднику «Хортиця» відкрилась виставка, присвячена козаку Мамаю

Медичні довідки для дошкільнят та учнів: що потрібно знати перед початком нового навчального року