Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Майбутнє України та Запорізької області - в руках молоді»

21 січня 2014 - 17:08

 Напередодні Дня Соборності та Свободи України голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко провів зустріч із запорізькими студентами. В актовому залі першого корпусу Запорізького національного університету зібралося біля 150 студентів послухати лекцію керівника регіону на тему значущості такого державного свята як День Соборності та Свободи України.

Олександр Пеклушенко наголосив, що дата 22 січня має стати приводом зайвий раз замислитися щодо консолідації та єднання українського народу і всієї країни. Саме до цього закликає громадян України і Президент Віктор Янукович. Крім лекції, зустріч передбачала спілкування студентів з головою облдержадміністрації у форматі діалогу. Молодь запитувала про соціально-економічну ситуацію в країні, про роботу державних органів влади. Також цікавились  перспективами розвитку нашого регіону. Один зі студентів поскаржився на те, що зараз важко знайти роботу. Олександр Пеклушенко запевнив студентів, що знає про цю проблему і обласна влада працює над ії розв’язанням, але вважає, що коли є серйозна мотивація, то можна подолати будь-які перепони. А для того, аби студенти зрозуміли, наприклад, що таке робота голови облдержадміністрації, керівник регіону запропонував провести з ним один робочий день.

- У нашій країні кожен бажаючий може і знайде свою роботу. Для цього потрібні деякі головні якості. Перша і найголовніша риса - доброзичливість. Врахуйте це, коли будете писати резюме. Доброзичливість, здатність працювати в команді. І пристрасть до роботи. Готовий взяти 10 студентів до себе для знайомства с моєю роботою. Щомісяця один з них проводитимемо робочий день з губернатором. Теж саме ми зробимо і з моїми заступниками. Вдячний вам за ваші очі. Бачу в цих очах майбутнє нашої України і нашого Запорізького краю, - заявив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо