Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області розпочато опалювальний сезон, у першу чергу теплом забезпечуються об’єкти соціальної сфери

3 жовтня 2013 - 17:24

В області розпочато опалювальний сезон, у першу чергу теплом забезпечуються об’єкти соціальної сфери

Станом на 16.00 3 жовтня розпочато опалювальний сезон у більшості районів та міст обласного значення. Наразі 100% шкіл, дитячих садків та лікарень забезпечені теплом у восьми районах області, на всіх інших територіях ця робота активно триває.

Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко.

- Учора підписано розпорядження голови обласної державної адміністрації щодо початку опалювального сезону на території області. Вже вчора опалення було ввімкнено у восьми районах області, сьогодні ця робота продовжується. Першим містом, що включив опалення, став Мелітополь, зараз ця робота розпочалась  в Енергодарі. Уряд поставив перед нами завдання: забезпечити теплом усі заклади соціальної сфери області до 5 жовтня. У більшості районів ця робота вже виконана, і до зазначеної дати ми впораємося, - зазначив посадовець.

У Великобілозерському, Веселівському, Гуляйпільському, Куйбишевському, Мелітопольському, Пологівському, Приморському та Токмацькому районах опалення включено в 100% шкіл, дитячих садків та лікарень. У всіх інших районах і ця робота наразі триває. 100% лікарень забезпечені теплом у двох містах та 14 районах області, на 100% дитячі садки забезпечені теплом у двох містах та десяти районах області, частково – на інших територіях.

У Мелітополі та Енергодарі до тепла підключено 100% дитячих садків та лікарень, триває підключення до тепла шкіл, у Енергодарі - житлових будинків.

Наразі в області запущено в роботу 310 із 627 котелень, що складає 49,4%. До опалення підключено 585 житлових будинків з централізованим опаленням. У м.Мелітополь, у Приморському та  Якимівському районах ця робота виконана на 100%.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також