Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі допризовники – найкращі в Україні

1 жовтня 2013 - 13:29

Запорізькі допризовники – найкращі в Україні

Всеукраїнська спартакіада серед допризовної молоді, яка проходила в м.Харкові, завершилася переконливою перемогою запорізької команди, яка виборола перше місце. У заході, який  проводиться Міністерством освіти і науки України та Генеральним штабом Збройних Сил України, взяли участь команди учнів загальноосвітніх навчальних закладів з  13 регіонів країни.

Честь Запорізької області у змаганнях захищала  збірна команда юнаків, переважну більшість якої складали вихованці  Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник», а також студент Запорізького професійного ліцею автотранспорту та учень СШФК №18.

Всі ліцеїсти – учасники змагань є вихованцями  секції «Багатоборство» (керівник Касьян О.В.)  та гуртка «Стрілецький» (командир взводу-вихователь Русанов С.В.). Посилені заняття допомогли їм досягти високих результатів не лише у цих видах спорту. Адже до  програми змагань з військово-прикладного семиборства для допризовної молоді входили  біг на 100 м і крос, підтягування на перекладині, плавання на 50 м, метання гранати  на дальність,  стрільба з автомата, подолання смуги перешкод.

До речі,  команда від Запорізької області вперше піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді.

Склад команди: Семененко  Роман, Синенко Олександр, Черевко Антон, Кисельов Андрій, Румянцев Максим, Сімбірьов Микита (Запорізький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник»);  Свиридов Євген (Запорізька СШФК №18); Наумов Євген (ДНЗ «Запорізькій професійний ліцей автотранспорту»).

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також