Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Розвиток сільського господарства» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

11 червня 2013 - 15:03

11.06.2013 в селищі Приазовське, Приазовського району відбулось виїзне засідання колегії обласної державної адміністрації. На виїзному засіданні колегії розглянуто питання щодо ходу підготовки до збиральної кампанії 2013 року. Також відбулась виїзна нарада у ТОВ «Агрофірма «Агротис» Приазовського району з питань підготовки до жнив та забезпечення пожежної безпеки під час збиральної кампанії.

28.05.2013 за участю заступника голови облдержадміністрації Грачова С.В. відбулася колегія Департаменту агропромислового розвитку щодо підсумків роботи підприємств агропромислового комплексу за 4 місяці поточного року.

В роботі колегії взяли участь заступник директора департаменту – начальник управління Департаменту агропромислового розвитку Поляков А.В., фахівці Департаменту агропромислового розвитку, начальники управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

На колегії розглянуті питання: підсумки роботи підприємств агропромислового комплексу за 4 місяців 2013 року; підведення попередніх підсумків проведення весняно-польових робіт; підготовка до збирання врожаю ранніх зернових культур у поточному році.

28.05.2013 відбувся семінар щодо Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС: нові можливості для покращення експортного потенціалу агропромислових підприємств Запорізької області.

У роботі семінару взяли участь заступник голови облдержадміністрації Грачов С.В., заступник директора департаменту – начальник управління Департаменту агропромислового розвитку  Поляков А.В. 

На семінарі розглянуті питання : аграрні аспекти Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, реформування системи державного контролю та нагляду продовольства відповідно до домовленостей СОТ, використання інструментів СОТ для захисту і просування інтересів українського бізнесу на внутрішньому і зовнішньому ринках

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі