Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

26 липня 2024 - 17:00

«Героїчні професії. Янголи війни». Новий поштовий блок з такою назвою погасили сьогодні в Запоріжжі напередодні Дня медичних працівників. Частину коштів з продажу марок «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній» направлять на допомогу прифронтовим лікарням.

Новий поштовий випуск присвячений відважним медикам. Вони евакуюють поранених, рятують їхні життя, дарують надію і допомогу тим, хто постраждав від жорстоких ворожих обстрілів.

– Ви реальні герої сьогодення. Янголи-охоронці, на яких молиться вся країна. Дякую вам за цілодобову працю та врятовані життя, – сказала керівниця Запорізької дирекції АТ «Укрпошта» Юлія Боровик.

Це 4-й випуск з серії «Героїчні професії». Його тираж – 100 тисяч поштових аркушів. Як зазначила начальниця відділу поштових послуг Запорізької дирекції «Укрпошти»  Анна Яковенко, один блок містить 4 марки. 20 грн з кожного аркуша перерахують прифронтовим лікарням. 

Церемонія спецпогашення марки відбулася в Запорізькій обласній клінічній лікарні. До участі в ній долучилися поштарі, представники влади та ті, кого називають янголами-охоронцями – лікарі. 

– Дуже приємно, що гасіння марки відбувається в знаковій установі, де щоденно рятують людські життя. В країні триває війна, і це великий біль та сум для нашої держави. Для України цінне життя кожного громадянина. Дякую всім медикам  за щоденну роботу з порятунку людей, – підсумував заступник голови Запорізької ОДА Володимир Чередніченко.


 

Читайте також

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі

Медзакупівлі в Запорізькій області: виявлено два ймовірні порушення

Енергетики, Запорізька ОДА, міська рада та Держенергонагляд спільно працюють над покращенням ситуації з енергозабезпеченням в регіоні

«В 16 разів зменшилась загальна тривалість вимкнень електроенергії», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Ситуація з електроенергією стала кращою: думки запоріжців

Громадська організація «Група активної реабілітації» - допомога для людей з ураженням спинного мозку або схожими за наслідками захворюваннями