Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький та Воронезький край визначили напрямки подальшої співпраці

25 квітня 2013 - 14:08

Запорізьку область відвідала офіційна делегація Воронезької області Російської Федерації у складі керівника департаменту економічного розвитку Воронезької області Анатолія Букрєєва, провідного радника відділу регіонального маркетингу і зовнішньоекономічної діяльності Ігоря Маховського та першого віце-президента Торгово-промислової палати Воронезької області Сергія Петровського. У Запорізькій обласній державній адміністрації з членами  делегації зустрівся заступник голови ОДА Петро Гончарук.

Нагадаємо, торік між Запорізькою та Воронезькою областями була укладена Угода  про співпрацю. У рамках документа між регіонами на постійній основі здійснюється обмін комерційними пропозиціями, інвестиційними проектами та інформацією про виставкові заходи. Так, нині розглядається можливість участі підприємств Воронезької області в серії виставок, які проходитимуть у Запоріжжі влітку.

Учасники зустрічі обговорили подальші перспективні напрямки співпраці та підписали План заходів реалізації Угоди між Запорізькою обласною державною адміністрацією (Україна) та урядом Воронезької області (Російська Федерація) про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво на 2013 - 2014 роки. Заздалегідь цей план був погоджений з міністерствами закордонних справ України та Російської Федерації.

Заходи плану деталізують подальше міжрегіональне співробітництво у сферах екології, агропромислового комплексу, промисловості, будівництва, житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, культури та мистецтва тощо.

 

Довідково: нині Запорізький регіон окрім Воронезької області  активно співпрацює з Красноярським, Краснодарським, Ставропольським та Пермським краями, м. Москва, Тамбовською, Нижньогородською, Мурманською, Орловською, Ростовською, Тульською, Ярославською, Челябінською, Новосибірською, Московською та Білгородською областями.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни