Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Я підтримаю депутатів, які захищатимуть інтереси Запорізького краю», - Володимир Рибак

14 березня 2013 - 17:55

«Я підтримаю депутатів, які захищатимуть інтереси Запорізького краю», - Володимир Рибак

Робоча поїздка Голови Верховної Ради України Володимира Рибака до Запоріжжя завершилась спілкуванням із журналістами регіональних та центральних засобів масової інформації.

Журналіст телеканалу ICTV Дмитро Мороз поцікавився у спікера українського парламенту про можливість розблокування  Верховної Ради силовими методами.

- Я не прихильник таких методів роботи. Блокування не приносить жодних позитивних результатів та зрушень. Взагалі після блокування переможців немає, у виграші залишаються тільки журналісти, яким є про що писати. Тому маємо навчитись домовлятися, вести конструктивний діалог. Саме до цього я закликаю народних обранців, саме такі методи роботи, на моє переконання, є ефективними, - відповів Володимир Рибак.

Про можливість використання на виробництві запорізькими промисловими підприємствами альтернативних джерел енергії запитала Ірина Єгорова з газети «Индустриальное Запорожье». Голова Верховної Ради України підтримав таку енергетичну політику. Однак висловив упевненість, що насамперед необхідно зробити розрахунки та з’ясувати економічну доцільність використання саме альтернативних джерел енергії.

Щодо діяльності міжфракційної групи «Запорізький край» у Верховній Раді високопосадовець відзначив, що завжди підтримає пропозиції депутатів, які захищатимуть інтереси Запорізького регіону.

- Я народився на Донеччині - також у індустріальному регіоні. Наша спільна проблема полягає в тому, що гроші в першу чергу виділяються на розвиток промислового сектору,  а не на соціальні потреби, -   поділився В. Рибак. Також він додав, що головним питанням сьогодення є виховання здорових, освічених та культурних громадян, що потребує розвитку медицини, культури та освіти: «Зважаючи на проблемні питання, які були порушені керівництвом вашого регіону,  є необхідність переглянути бюджет України та виділити кошти на першочергові соціальні напрями».

Також у ході спілкування з пресою йшлося про двох депутатів Верховної Ради, яких позбавили мандатів. Спікер українського парламенту наголосив, що закон є і буде єдиний для всіх, і він також не розрізнятиме депутатів опозиційних від провладних: «Дотримуєтесь закону – працюйте та виконуйте свої функції, ні – будь ласка, обирайте, що для вас важливіше, мандат чи робота в  бізнесі».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі