Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Дерегуляція і розвиток малого та середнього бізнесу

У м. Запоріжжя пройшов дводенний навчальний семінар з підготовки тренерів для викладання навчального курсу «Державна політика у сфері надання дозвільних послуг» за підтримки Проекту PRISM

4 березня 2013 - 15:31

З метою покращення знань та вмінь державних службовців щодо реалізації державної політики надання дозвільних послуг (у т.ч. організації підготовки державних адміністраторів, забезпечення методологічного та консультативного супроводження їх діяльності), а також щодо оцінювання політики та якості роботи органів влади з надання відповідних послуг, в області проходить реалізація проектної пропозиції «Покращення дозвільних послуг на території Запорізької області». Зазначена пропозиція підтримана Проектом розробки та впровадження публічної політики в Україні «PRISM», позитивно оцінена Агентством міжнародного розвитку CIDA та підкріплена фінансово.

Метою проектної ініціативи є подальше спрощення дозвільної системи в області, запровадження більш ефективних процедур надання документів дозвільного характеру та зняття адміністративних бар'єрів при одержанні дозвільних послуг суб'єктами господарювання.

В рамках зазначеної проектної ініціативи у лютому поточного року проведено дводенний обласний навчальний семінар, призначений для підготовки державних службовців, здатних забезпечити впровадження державної політики у сфері надання адміністративних (дозвільних послуг) на місцевому рівні.

До участі у семінарі були залучені державні адміністратори міських дозвільних центрів м. Запоріжжя та міст обласного значення (Енергодар, Токмак, Мелітополь, Бердянськ), державні адміністратори районних дозвільних центрів Запорізької області, а також запрошені учасники із партнерських областей проекту PRISM.

В рамках пілотного викладання навчального курсу тренерами з числа державних адміністраторів заплановано проведення п’яти навчальних семінарів у містах обласного значення. Слухачі пілотних семінарів отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та методичні матеріали.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі