Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Обласна філармонія – це взірець для наслідування, таким має стати весь центральний проспект Запоріжжя»

10 грудня 2012 - 16:58

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко провів виїзну нараду з питання реконструкції Запорізької обласної філармонії ім. Глінки, де ознайомився з ходом робіт.

Нагадаємо, проект  реконструкції будівлі виконаний приватним підприємством «Архітектурна майстерня «В. Лукашев», будівельно-монтажні роботи виконує генеральний підрядник ТОВ «Корнер-Сервіс», замовник – управління капітального будівництва облдержадміністрації.

У поточному році для  реконструкції філармонії за рахунок субвенцій, отриманих місцевими бюджетами з Державного бюджету України на виконання заходів соціально-економічного розвитку окремих територій, виділено 9,7 млн. грн., з обласного бюджету – 679 тис. грн. Ці кошти  спрямовано на заміну покриття з утепленням горищного перекриття, реконструкцію фасаду будівлі, заміну зовнішніх інженерних комунікацій, заміну вітражів, віконних та дверних блоків, а також на благоустрій прилеглої території.

Ознайомившись з ходом реставраційних та ремонтних робіт, Олександр Пеклушенко висловив задоволення результатом: наразі виконано зовнішні роботи, практично завершено роботи по заміні комунікацій та благоустрою, наступний крок – заміна вікон та вітражів будівлі.

- Сьогодні всі люди, задіяні в роботі на цьому об’єкті, заслуговують на велику повагу, адже працюють з душею, цілодобово та за будь-яких погодних умов. З такими спеціалістами ми готові та будемо співпрацювати й надалі. Я дійсно задоволений побаченим і можу зробити висновок, що ми не тільки вчасно виконаємо всі роботи, заплановані на цей рік, а й підготуємо гарний майданчик для роботи наступного року. І головне: обласна філармонія стає взірцем для наслідування: таким, як вона, має стати весь центральний проспект Запоріжжя, - зазначив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі