Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Проведення земельної реформи» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

25 вересня 2012 - 14:10

16.08.2012 прийнято участь у засіданні Запорізької регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів влади при голові облдержадміністрації, на якому розглянуто питання про виплату за оренду землі.

 

16.08.2012 начальником Головного управління Держкомзему в Запорізькій області Олександром Чайкою прийнято участь в роботі двадцятої позачергової сесії Запорізької обласної ради.

 

17.08.2012  в Головному управлінні Держкомзему проведено нараду з керівниками територіальних підрозділів Держкомзему у Запорізькій області з питання ведення Поземельних книг.

 

20.08.2012 взято участь у нараді з вирішення питань фінансування робіт проведення нормативно-грошової оцінки земель, яка відбулась в Запорізькій обласній раді.

 

21.08.2012 проведено виїзну нараду в Якимівській райдержадміністрації, на якій розглянуто питання щодо необхідності поновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

 

21.08.2012 в Приморській районній державній адміністрації та Бердянській міській раді проведені консультативно-тематичні семінари на тему: «Здійснення операцій по придбанню або продажу земельних ділянок. Механізм викупу земель несільськогосподарського призначення під об’єкти торгівлі».

 

23.08.2012   в Головному управлінні Держкомзему у Запорізькій області проведено науково-технічну раду з питань: 1. Створення, формування та ведення Державного регіонального, місцевого фондів документації із землеустрою та можливість надходження з територіальних відділів (управлінь) Держкомзему копій документації із землеустрою, її облік та зберігання в електронному вигляді; 2. Обговорення питання співпраці територіальних відділів (управлінь) Держкомзему у Запорізькій області та ДП ЗРФ «Центр ДЗК» при підготовці вихідних даних з чергового кадастрового плану.

 

29.08.2012 прийнято участь у проведенні тендеру Фонду Держмайна по вибору ліцензованих організацій для проведення землевпорядних робіт.

 

30.08.2012 в Головному управлінні Держкомзему у Запорізькій області проведено нараду з начальниками відділів (управлінь) Держкомзему у районах та містах та районними реєстраторами з питання забезпечення безперебійного та швидкого процесу державної реєстрації правовстановлюючих документів на землю.

 

04.09.2012 начальником Головного управління Держкомзему у Запорізькій області Олександром Чайкою проведено прес-конференцію на тему:  «Оформлення та реєстрація правовстановлюючих документів на землю. Проблемні питання та шляхи їх вирішення». Прес-конференцію висвітлено телеканалами «Алекс», «ТВ-5», «МТМ».

 

04.09.2012 взято участь у засіданні Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області з питання приватизації об’єктів державної власності та аналіз існуючих проблемних питань.

 

04.09.2012 в Головному управлінні Держкомзему у Запорізькій області проведено семінар-нараду для ліцензованих землевпорядних організацій на тему: «Покращення якості виготовленої землевпорядної документації».

 

06.09.2012 начальником Головного управління Держкомзему у Запорізькій області Олександром Чайкою взято участь у телепрограмі «Давайте з"ясуємо» на ТК «ТВ-5».

 

07.09.2012 в Головному управлінні Держкомзему у Запорізькій області проведено нараду для працівників Головного управління та його територіальних підрозділів на місцях на тему: «Щодо внесення змін до нормативно-правових актів та регуляторної діяльності територіальних органів земельних ресурсів».

 

09.09.2012 начальником Головного управління Держкомзему у Запорізькій області Олександром Чайкою проведено виступ по обласному  радіо на тему: «Оформлення та реєстрація правовстановлюючих документів на землю. Проблемні питання та шляхи їх вирішення».

 

11.09.2012 взято участь в роботі Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об"єднання співвласників багатоквартирних будинків, що відбулась у виставковому центрі «Козак-палац».

 

13.09.2012 взято участь у засіданні обласної робочої групи з вивчення питань відведення земельних ділянок під будівництво об’єктів торгівлі громадських організацій.

 

19.09.2012 взято участь у селекторній нараді в Запорізькій облдержадміністрації з питання: «Розвиток природно-заповідної справи в Запорізькій області».

 

19.09.2012 взято участь у засіданні конкурсної комісії регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області з відбору виконавців робіт із землеустрою на земельні ділянки, на яких розташовано об’єкти приватизації.

 

19.09.2012 начальником Головного управління Держкомзему у Запорізькій області Олександром Чайкою взято участь у телепрограмі «Пряма лінія» на ТК «Запоріжжя». 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі