Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Проведення земельної реформи» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

17 серпня 2012 - 13:14

17.08.2012 сільськогосподарські підприємства Василівського, Веселівського, К-Дніпровського, Мелітопольського, Пологівського та Якимівського районів розпочали збирання соняшнику. Основну технічну культуру зібрано на площі 4182 га, намолочено 2816 тонн, урожайність склала 6,7 ц/га.

Підготовлено грунту до сівби озимих культур під урожай 2013 року на площі 375,3 тис. га (66 %).

Хлібороби області продовжують збирання пізніх зернових культур. На даний час зібрано 92 % площ зернових і зернобобових культур. 

16.08.2012 питання щодо виконання завдання по надходженню документів від населення на дотацію за молодняк великої рогатої худоби, активізації проведення ідентифікації і реєстрації молодняку великої рогатої худоби, що належить фізичним особам розглянуто на нараді з питань виплати спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби.

16.08.2012 стан цінової ситуації на ринку хліба і хлібобулочних виробів та умови підписання Меморандуму про узгодження дій між Запорізькою обласною державною адміністрацією і провідними хлібопекарськими підприємствами Запорізької області на ринку хліба і хлібобулочних виробів розглянуто на нараді за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І. з провідними хлібопекарськими підприємствами області.

15.08.2012 питання проведення ідентифікації і реєстрації сільськогосподарських тварин в області та заходи щодо активізації ходу проведення її в сільгосппідприємствах і господарствах населення розглянуто на нараді.

09.08.2012 питання підготовки та проведення сівби озимих  культур під урожай 2013 року –  науково обґрунтований підхід до проведення посівної компанії у поточному році, особливості вирощування озимої пшениці в екстремальних умовах степової зони, забезпеченість сільгосппідприємств області насінням озимих культур під урожай 2013 року, рекомендовані сорти озимих культур для Запорізького регіону, рекомендовані сорти та особливості сівби озимого ріпаку в умовах 2012 року, асортимент міндобрив та протравлювачів насіння озимих культур – розглянуто на обласній нараді.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі