Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Проведення земельної реформи» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

10 серпня 2012 - 14:55

09.08.2012 питання підготовки та проведення сівби озимих  культур під урожай 2013 року –  науково обґрунтований підхід до проведення посівної компанії у поточному році, особливості вирощування озимої пшениці в екстремальних умовах степової зони, забезпеченість сільгосппідприємств області насінням озимих культур під урожай 2013 року, рекомендовані сорти озимих культур для Запорізького регіону, рекомендовані сорти та особливості сівби озимого ріпаку в умовах 2012 року, асортимент міндобрив та протравлювачів насіння озимих культур – розглянуто на обласній нараді.

09.08.2012 питання забезпечення населення хлібом і хлібобулочними виробами розглянуто на нараді з хлібопекарськими підприємствами за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І. Розглянуто стан цінової ситуації на ринку хліба і хлібобулочних виробів. 

23.07.2012 нарада «Проектування з’єднувального каналу між Молочним лиманом та Азовським морем проведена за участю заступника голови обласної державної адміністрації Дудки О.І. Розглянуто умови та необхідність проектування і будівництва з’єднувального каналу між Молочним лиманом та Азовським морем.

20.07.2012 питання стану справ у рослинництві і тваринництві розглянуто на обласній селекторній нараді за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І.: очікуваний валовий збір зернових в розрізі культур, формування регіональних запасів зерна, структуру посівних площ озимих культур та розміщення їх по попередниках, забезпечення насінням озимих та ранніх зернових культур в розрізі репродукцій, розрахунки за земельні та майнові паї, виконання обласної програми по приросту поголів’я корів у сільгосппідприємствах, виробництво тваринницької продукції, виконання державної Програми підтримки фізичним особам за утримання та зберігання молодняку великої рогатої худоби.

18.07.2012 колегією Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та президією обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу розглянуто підсумки обласного змагання колективів збиральних ланок за скорочення термінів та підвищення якості збирання врожаю ранніх зернових культур на приз заслуженого механізатора України І.П. Мартиненка за період з 12 липня по 16 липня 2012 року                   (ІІІ п’ятиденка). Колективу збиральної ланки ТОВ «Зразкове» Куйбишевського району у складі комбайнера Вітер О.М., помічника комбайнера Попова Є.І., водія Кравченка В.І. вручено перехідний приз ім. заслуженого механізатора України І.П. Мартиненка. Членів збиральної ланки нагороджено Почесними грамотами та цінними подарунками.

17.07.2012 засідання конкурсної комісії з визначення переліку сільськогосподарських підприємств для отримання права на дотацію за приріст поголів’я корів проведено за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І. Два господарства ТОВ «Татекс-СПФ» Оріхівського району та СБК «Дружба» Мелітопольського району мають право на отримання дотації за приріст поголів’я корів власного відтворення відповідно 50,0 тис. грн. та                         250,0 тис. грн.

17.07.2012 засідання обласної комісії з питань забезпечення населення Запорізької області основними продовольчими товарами проведено за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І. Розглянуто питання щодо забезпечення населення Запорізької області основними продуктами харчування та рівень цін на них, забезпечення формування регіональних запасів продовольчого зерна на весь маркетинговий період 2012/2013 рр., забезпечення стабільної ціни на хліб сортів, які користуються найвищим попитом у населення області до 1 липня 2013 року.

17.07.2012 хід проведення збирання ранніх зернових культур у поточному році та напрямки державного фінансування сільгосптоваровиробників за бюджетною програмою «Державна підтримка галузі тваринництва у 2012 році» розглянуто на нараді.

13.07.2012 питання виконання постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2011 № 246, в частині виплати спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби, а також стану ідентифікації і реєстрації молодняку великої рогатої худоби, що належить фізичним особам, розглянуто на нараді за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І.

12.07.2012 колегією Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та президією обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу розглянуто підсумки обласного змагання колективів збиральних ланок за скорочення термінів та підвищення якості збирання врожаю ранніх зернових культур на приз заслуженого механізатора України І.П. Мартиненка за період з 07 липня по 11 липня 2012 року                   (ІІ п’ятиденка). Колективу збиральної ланки СТОВ “Батьківщина” Гуляйпільського району у складі комбайнера Авдонькина О.Ф., помічника комбайнера Алфьорова О.В., водіїв Панасейко М.Г., Шинкаренка С.І. вручено перехідний приз ім. заслуженого механізатора України І. П. Мартиненка. Членів збиральної ланки нагороджено Почесними грамотами та цінними подарунками.

09.07.2012 нараду за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І. «Проблеми гідрологічного заказника загальнодержавного значення Молочний лиман та шляхи їх вирішення» проведено у Кирилівській селищній раді (Якимівський район). Розглянуто

 питання про стан гідрологічного заказника загальнодержавного значення Молочний лиман, функціонування штучно створеного каналу, що з’єднує Молочний лиман з Азовським морем, фінансування заходів щодо відновлення водообміну між Молочним лиманом та Азовським морем, здійснення заходів щодо термінового поліпшення стану Молочного лиману, проблеми, які гальмують вирішення проблемних питань молочного лиману та відновлення його екосистеми.

04.07.2012 питання збирання врожаю ранніх зернових культур, готовності елеваторів до приймання зерна та виплати бюджетної дотації населенню за молодняк великої рогатої худоби розглянуто на обласній селекторній нараді за участю заступника голови облдержадміністрації Дудки О.І.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі