Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Микола Азаров: «Завдання Уряду – забезпечити ритмічне фінансування будівництва мостових переходів в Запоріжжі»

2 серпня 2012 - 14:16

Під час робочої поїздки до Запорізької області Прем’єр-міністр України Микола Азаров ознайомився з ходом будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в Запоріжжі. Глава Уряду відвідав  майданчик у Хортицькому районі  на проспекті Радянському, де завершуються роботи з будівництва унікальної транспортної розв’язки, а також побував на мостовій споруді на о. Хортиця.

Як доповів голова Державної служби автомобільних доріг України Володимир Демішкан, сьогодні на будівництві запорізьких мостів задіяно 600 працівників. Активно ведуться роботи одразу на кількох об’єктах. У найближчих планах – прокладка дорожнього полотна до пілону, закупівля та монтаж вантових канатів.

- Наразі «Укравтодор» має всі можливості для проведення робіт на запорізьких мостах у повному обсязі. У разі забезпечення ритмічного фінансування будівництва на об’єкті одночасно зможуть працювати 3000 робітників, - зазначив  Володимир Демішкан.

Нарощення темпів будівництва головного для Запоріжжя об’єкта – мостових переходів через р. Дніпро – Прем’єр-міністр Микола Азаров оцінив позитивно.

- Я відвідував цей об’єкт у минулому році. Приємно відзначити, що ті заходи, які ми вжили, – а саме передали його «Укравтодору» як головному підряднику та замовнику робіт, забезпечили необхідним фінансуванням – дають позитивний результат. Сьогодні ми бачимо, що маштаб робіт серйозний і плани, які ми перед собою поставили, – до кінця року відкрити рух по цьому мосту – вони цілком реальні. Також ми обговорили етапи реалізації цього проекту. Завдання, яке стоїть перед Урядом, – забезпечити ритмічне фінансування будівництва цього складного технологічного комплексу. Цей міст, дійсно, є унікальною технічною спорудою за своїми масштабами і дуже важливо, щоб ми його звели якісно та в короткий строк. Проблеми жителів Запоріжжя очевидні і необхідно з цим довгобудом завершувати, - наголосив Микола Азаров.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни