Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Приватизація й управління державною власністю

Процедура приймання-передачі об'єктів житлового фонду буде прискорена

27 липня 2012 - 13:44

Протягом травня та червня поточного року регіональне відділення як основний член підгрупи з питань приватизації та управління державною власністю у складі робочої групи „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” регіонального комітету з економічних реформ Запорізької області ініціювало та проводило наради з питань передачі у комунальну власність державного житлового фонду (у т.ч. гуртожитків).

Зокрема, у травні регіональне відділення разом із Запорізькою міською радою, управлінням житлово-комунального господарства Запорізької обласної державної адміністрації, будинковими комітетами гуртожитків взяло участь у спільних нарадах на яких були опрацьовані та узгоджені спільні дії з приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Запоріжжя гуртожитків по вул. Героїв Сталінграду, 6  (ВАТ “Запоріжінструмент”), вул. Горького, 159-б (ВАТ “Гамма”), вул. Глісерна, 8 (ЗАТ  “Емонт”), вул. Окружна, 4 (ЗАТ “Запоріжжяводбуд"), вул. Рельєфна,18 (ВАТ „НДІ „Перетворювач”). Також регіональним відділенням проведена спільна нарада з питання передачі у комунальну власність Кіровської сільської ради двох житлових будинків, які у процесі приватизації не увійшли до статутного капіталу ВАТ "Металург" та у зв’язку з ліквідацією підприємства залишились без балансоутримувача. У нараді взяли участь представники Кіровської сільської ради, Вільнянської міської ради, відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Запорізькій області.

Крім того, у червні відбулась нарада регіонального відділення щодо передачі гуртожитку, що перебуває на балансі ВАТ „НДІ „Перетворювач”, у комунальну власність міста за участю представників балансоутримувача та відділу з питань банкрутства головного управління юстиції у Запорізькій області. А також пройшли наради з питань передачі у комунальну власність об'єктів державного житлового фонду, на які були запрошені представники Оріхівської та Токмацької райадміністрацій й райрад, а також Мелітопольської райради, Якимівської райадміністрації та Атманайської сільської ради.

За підсумками усіх перерахованих вище нарад було вирішено прискорити процедуру приймання – передачі вказаних об'єктів.

 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі