Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Дерегуляція і розвиток малого та середнього бізнесу

Відбулось засідання робочої групи з реалізації проектної пропозиції «Покращення дозвільних послуг на території Запорізької області» у 2012 році

28 березня 2012 - 09:17

З метою обговорення впровадження проектної ініціативи «Покращення дозвільних послуг на території Запорізької області» відбулось  засідання робочої групи з реалізації проектної пропозиції «Покращення дозвільних послуг на території Запорізької області» у 2012 році за участю керівництва облдержадміністрації та міжнародного експерта проекту PRISM Пола Мігуса та членів робочої підгрупи дерегуляція і розвиток малого і середнього бізнесу робочої групи сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції. 

07.02.2012 у приміщенні готелю Фор Пойнтс Бай Шератон відбулось засідання «круглого столу» на якому було презентовано звіт за підсумками проведеного дослідження щодо стану надання дозвільних послуг у Запорізькій області за 2011 рік.

На зазначеному засіданні були присутні адміністратори дозвільних центрів Запорізької області, керівництво облдержадміністрації, представники Департаменту державної регуляторної та розвитку підприємництва м. Київ, структурних підрозділів облдержадміністрації, дозвільних органів, члени робочої підгрупи дерегуляція і розвиток малого і середнього бізнесу робочої групи сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції.

08.02.2012 та 09.02.2012 були проведені семінари для державних адміністраторів дозвільних центрів Запорізької області щодо організації роботи органів влади з надання дозвільних послуг, розроблення політики щодо поліпшення їх якості та формування стандартів послуг.

28.03.2012 відбулось розширене засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва. У зазначеному засіданні прийняли участь представники робочої підгрупи дерегуляція і розвиток малого і середнього бізнесу робочої групи сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції.

На засіданні було розглянуто питання щодо проблем співпраці дозвільних центрів Запорізької області з інспекцією державного архітектурно – будівельного контролю в Запорізькій області.

За підсумками розгляду зазначеного питання було прийнято рішення направити звернення до комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва з пропозицією ініціювати необхідність внесення змін до:

- Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» з метою включення до дозвільної системи у сфері господарської діяльності відносин щодо реєстрації декларацій та спрощення такої реєстрації;

- Кодексу України про адміністративні правопорушення з метою взяття під охорону нормами адміністративного права відносин щодо реєстрації декларацій.

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі