Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Реформування системи пенсійного страхування

Державна виконавча служба в Запоріжжі є надійним партнером Пенсійного фонду

9 лютого 2012 - 16:31

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Анатолій Казачук взяв участь у нараді з керівниками відділів Державної виконавчої служби регіону. Він відзначив, що Управління ДВС Головного управління юстиції в області та територіальні відділи служби сьогодні є надійними партнерами Пенсійного фонду у справі примусового стягнення заборгованості з платежів до Фонду.

Завдяки ефективно налагодженій на регіональному та територіальних рівнях взаємодії навіть у важкі, «кризові» періоди, нам вдалось не тільки не зменшити, а й підвищити рівень надходження коштів від примусового виконання документів Пенсійного  фонду більш ніж на 1 млн. грн.

Всього протягом 2011 року примусовому виконанню підлягало 15 тисяч документів на 154 млн. грн. За матеріалами Пенсійного фонду органами державної виконавчої служби в області було стягнуто 28 млн. грн., що на 1,3 млн. грн. більше, ніж у 2010 році. 

Станом на 1 січня 2012 року на примусовому виконанні перебуває 5 тисяч документів на 92 млн. грн., що на третину більше ніж у минулому році, та у двічі більше ніж у 2010.

Сьогодні йде пошук нових шляхів взаємодії щодо підвищення результативності роботи по стягненню заборгованості за допомогою органів державної виконавчої служби.

Вже три роки підбиваються підсумки обласного конкурсу–огляду на кращий відділ державної виконавчої служби та кращого державного виконавця по виконанню документів Пенсійного фонду.

За підсумками роботи у 2011 році серед “міських” відділів Свідоцтво переможця отримав Токмацький міськрайонний відділ державної виконавчої служби, який вже вдруге стає переможцем конкурсу, серед “сільських” - відділ державної виконавчої служби Михайлівського районного управління юстиції. Почесні грамоти головного управління вручені державним виконавцям цих відділів Олесі Руднєвій і Юлії Кабі.

 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі