Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віктор Ємельяненко: «Служби мають робити все можливе, щоб пенсії були доставлені адресатам вчасно»

3 лютого 2012 - 15:47

Віктор Ємельяненко: «Служби мають робити все можливе, щоб пенсії були доставлені адресатам вчасно»

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко у селекторному режимі провів засідання оперативного штабу щодо забезпечення безпеки руху на автомобільних  дорогах під час ускладнення погодних умов.

Відкриваючи засідання, перший заступник голови облдержадміністрації висловив подяку за оперативну та системну роботу службі автомобільних доріг, підрозділам МНС та ДАЇ, які протягом останніх двох тижнів у складних погодних умовах забезпечували проїзд автошляхами регіону.

- Наразі ситуація на дорогах залишається складною. Дороги державного значення повністю проїзні. Однак на деяких місцевих трасах  ще продовжується розширення проїжджої частини, а є й такі, де взагалі обмежено рух транспорту, - повідомив Віктор Ємельяненко. Роботи з розчистки доріг тривають у Мелітопольському, Якимівському, Приморському, Бердянському, Куйбишевському районах. Разом з тим, посадовець відзначив, що до всіх населених пунктів забезпечено проїзд машин. Це питання набуває особливого значення, враховуючи те, що з 4 лютого відділення «Укрпошти» розпочинають доставку пенсій.

Виконуюча обов’язки директора Запорізької дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ганна Копніна поінформувала про організацію роботи працівників служби у таких складних погодних умовах. За її словами перебоїв з доставкою пошти на території області не було. Всі машини без проблем доїжджають до пунктів призначення. Для того, щоб уникнути потрапляння поштових машин у замети, керівництво дирекції «Укрпошти» підтримує постійний зв'язок з підрозділами МНС, ДАЇ та Службою автомобільних доріг. Також Ганна Копніна прозвітувала про готовність всіх відповідальних осіб до роботи, пов’язаної з доставкою пенсійних виплат: «Поштарі та водії готові, паливно-мастильні матеріали є у запасі. Крім того, на випадок заметів розроблені додаткові маршрути, за якими можна добратися у той чи інший населений пункт. У випадку виникнення непередбачуваних обставин у нас цілодобово працює диспетчерська служба, до якої можуть звернутися жителі області».

- Всі служби мають консолідувати зусилля для того, щоб пенсії були доставлені вчасно та за адресою. Не маємо права допустити перебоїв із доставкою пенсійних виплат, - наголосив Віктор Ємельяненко.

Також представник обласної виконавчої влади наголосив, що голови райдержадміністрацій мають тримати постійний зв'язок зі службами, які розчищають дороги на їх території, та оперативно реагувати на прохання допомогти паливно-мастильними матеріалами чи технікою.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни