Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Через погіршення погодних умов в області не працює частина навчальних закладів

27 січня 2012 - 10:33

Через погіршення погодних умов в області не працює частина навчальних закладів

В останні дні на території області значно знизилася температура, місцями спостерігаються сильні пориви вітру до 22 м/с. Через це частина загальноосвітніх шкіл призупинила свою роботу, деякі освітні заклади не працюють через проблеми з підвозом сільських учнів до шкіл.

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Микола Ярмощук.

- Наше завдання – зберегти здоров’я дітей та забезпечити навчальний процес. У деяких районах області діти не вчаться через погіршення погодних умов – дуже низьку температуру, на інших територіях неможливо здійснювати підвіз школіряв до учбових закладів. Ситуацію на місцях контролюють райдержадміністрації, - зазначив Микола Ярмощук.

Станом на 27 січня в області працюють всі інтернатні заклади, немає проблем з підвозом учнів до шкіл у Василівському, Веселівському та Гуляйпільському районах, учбові заклади працюють у повному режимі.

Зовсім не працюють школи в Бердянському, Приазовському та Розівському районах. У Чернігівському районі працюють усі учбові заклади крім тих, що у населених пунктах Казанка, Довге, Полтавка, Обіточне, Простори, - там призупинили заняття через низьку температуру та сильні пориви вітру. До решти шкіл через замети не підвезено 28 учнів.

Краща ситуація у Великобілозерському районі: там школи працюють у звичайному режимі, але через замети не підвезено 13 учнів. У Вільнянському районі також працюють всі школи, підвіз є до всіх населених пунктів крім Любимівки та Нововасилівки.

Усі школи працюють і в Запорізькому районі, але підвіз здійснюється тільки на 50%. Абсолютно немає підвозу в Куйбишевському районі, хоча всі школи працюють. У Михайлівському районі теж працюють усі школи, але немає підвозу до села Високе та Михайлівської районної гімназії. В Оріхівському районі не здійснюється підвіз учнів до шкіл з Новоіванівки, Малотокмачки, Білогір’я, Ясної Поляни, Омельника та Новотаврійського – усього не підвезено 237 учнів, але всі школи працюють. Проблеми з підвозом є і в Пологівському районі: не можуть дістатися до шкіл учні з Красноселівки, Поляни та Вербового, школи ж працюють у звичайному режимі. В Якимівському районі працюють усі школи,  немає підвозу тільки до села Атамань.

Не працюють початкові класи шкіл у Кам’янсько-Дніпровському, Мелітопольському, Новомиколаївському (Підгірненська та Сторчівська школи) та Приморському районах. Крім того, у Мелітопольському районі не працює школа у Проміні, не здійснюється підвіз школярів до школи у Данилоіванівці.

У Токмацькому районі працюють всі школи, крім Новопрокопівської та Урожайнівської, не відвідують школу учні початкових класів у Таврійському, Балках, Запорізькому та Молочанську №2.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни