Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Єдиний дозвільний центр удосконалює свою роботу

22 грудня 2011 - 11:29

Єдиний дозвільний центр удосконалює свою роботу

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, його заступник Петро Гончарук, начальник Головного управління економіки ОДА Елла Слепян та голова облради Павло Матвієнко відвідали обласний Єдиний дозвільний центр, ознайомились з його роботою та визначили ряд моментів, які вимагають доопрацювання.

Мета його створення – оперативне одержання суб’єктами господарювання документів дозвільного характеру, що видаються міськими та обласними дозвільними органами в режимі «єдиного вікна». Незважаючи на нетривалий термін його роботи, вже можна говорити про переваги надання ним послуг.

Центр працює за новітніми технологіями. Так, для зручності відвідувачів функціонує електронна черга: відвідувач реєструється на прийом, отримує свій порядковий номер та чекає, поки його не викличе спеціаліст центру. Усього в закладі налічується вісім робочих місць для державних адміністраторів та 12 – для спеціалістів обласних та міських дозвільних органів.

У Єдиному дозвільному центрі також працює система обміну інформацією в електронному виді між реєстрами місцевих дозвільних органів та інформаційно-аналітичною системою «Реєстр документів дозвільного характеру», спеціально розроблені електронні інформаційні картки для всіх дозвільних органів, а також упроваджено електронний обмін інформацією між одним міським (управління комунального господарства Запорізької міської ради) та двома обласними дозвільними органами (Державний заклад «Запорізька обласна санітарно-епідеміологічна станція», Головне управління Держтехногенбезпеки в  Запорізькій області).

За словами Петра Гончарука, головне завдання зараз – вирішити тактичні питання роботи центру та жорстко контролювати строки виконання запитів його клієнтів.

- Наразі є багато питань з тактичних рішень щодо удосконалення роботи центру. Крім того, вкрай важливо налагодити роботу електронного документообігу та контролювати терміни обробки і видачі документів, - зазначив Петро Гончарук.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни