Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Нову поліклініку в Запорізькому районі будують у три зміни

13 грудня 2011 - 14:20

Нову поліклініку в Запорізькому районі будують у три зміни

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко здійснив робочу поїздку до селища Кушугум Запорізького району, де у листопаді поточного року почалося будівництво нової поліклініки. 

Із ходом будівництва очільника регіону ознайомив перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Олександр Підмогильний. За словами посадовця на будівельному майданчику щодня в три зміни працюють 60 робітників, які до кінця грудня мають встигнути виконати всі заплановані роботи. У 2011 році необхідно завершити основні земляні роботи, виробити каркаси для фундаменту та провести його бетонування, також треба вирішити всі питання щодо підведення комунікацій.

- Головне завдання на сьогодні, щоб при закладенні фундаменту під будівлю генеральний підрядник чітко дотримувався всіх рекомендованих технологій, - підкреслив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко. Директор ВАТ «ФОРУМ» (генпідрядник) Андрій Білий завірив керівника регіону, що всі роботи будуть виконані на найвищому рівні, будівельники працюють сумлінно та відповідально.

Голова обласної державної адміністрації поцікавився, чи є на даному етапі будівництва такі проблемні питання, які він особисто має взяти під свій контроль.

Перший заступник голови Запорізької РДА О. Підмогильний повідомив, що виникли певні труднощі із водозабезпеченням майбутньої поліклініки.  Щоб у кранах закладу був нормальний тиск, необхідно добудувати насосну станцію підкачки води в Кушугумі. Керівник обласної виконавчої влади доручив управлінню житлово-комунального господарства відпрацювати питання та у разі необхідності передбачити в обласному бюджеті на 2012 рік кошти.

Щодо строків завершення будівництва поліклініки  вони залежать від того, скільки грошей буде виділено з держбюджету наступного року. В разі, якщо буде профінансована вся необхідна сума - 23 млн. грн., нова поліклініки відкриється вже в грудні 2012 року.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 573 удари по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024