Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада розставила пріоритети в роботі на 2012 рік

22 листопада 2011 - 17:10

Обласна влада розставила пріоритети в роботі на 2012 рік

На громадських слуханнях на тему «Пріоритетні напрямки роботи обласної державної адміністрації на 2012 рік»  обласна державна адміністрація винесла на розгляд запорізької громади  десять напрямків, яким буде приділена посилена увага з боку влади у наступному році.

Як пояснив заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук,  пріоритетні напрямки, які обласна влада реалізовувала у цьому році, були доопрацьовані з урахуванням досвіду їх реалізації та сьогоденної ситуації. Наприклад, у наступному році  запропоновано виділити в окремий напрямок тему «Розвиток регіональної інфраструктури та реформування житлово-комунального господарства».

- Ситуація у сфері житлово-комунального господарства  області дуже складна. Ці проблеми неможливо вирішити одним управлінським рішенням. Тому ми виділили це питання окремим напрямком і спробуємо підійти  комплексно, - зазначив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

Також запропоновано розділити пріоритет «Продовольча та енергетична безпека», який реалізовувався у поточному році, на два окремих напрямки: «Продовольча безпека та розвиток агропромислового комплексу» і «Енергетична безпека та енергозбереження».

- Нині проблеми розвитку агропромислового комплексу загострилися і потребують оперативних та зважених рішень. Тому з наступного року це питання буде перебувати на постійному контролі, - наголосив представник обласної виконавчої влади.

Доповнено напрямок «Залучення інвестицій» - відтепер він включатиме і сферу міжрегіонального та міжнародного співробітництва.

Дещо змінено і напрямок «Екологічно сприятливий регіон». У новому році увага влади буде спрямована не тільки на покращення екології, але й на раціональне використання природних ресурсів.

- Звертаю вашу увагу, що це тільки проект пріоритетних напрямків роботи. Всі зауваження та пропозиції, які ви внесете, обов’язково будуть опрацьовані та враховані у роботі, - наголосив заступник голови обласної державної адміністрації.

У рамках громадських слухань учасникам заходу було роздано анкети, в яких всі бажаючі могли висловити пропозиції до проекту пріоритетних напрямків роботи обласної влади на 2012 рік.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Свідоме споживання електроенергії – нова норма для запоріжців

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 573 удари по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс