Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Святковим концертом завершилися заходи до Дня незалежності України

25 серпня 2011 - 12:46

Низка заходів до Дня незалежності, які проходили в Запоріжжі за участю обласного керівництва, завершилася святковим концертом, лазерним шоу та феєрверком. Наостанок голова обласної державної адміністрації Борис Петров подякував учасникам проекту «Голос країни» - молодим виконавцям Василю Логаю та Арсену Мірзояну, а також всім, хто взяв участь у святковому заході, за яскравий приклад патріотизму та любові до рідного краю.

-  20 років нашій молодій державі. І її незалежність - це не просто слова, це надбання і перемога всього українського народу, - зазначив зі сцени голова обласної державної адміністрації Борис Петров. – Ми всі разом піднімали цю країну і нам ще належить багато зробити для того, аби зберегти її цілісність, примножити економічні здобутки, досягти міжнародного визнання. Сьогодні нам є чим пишатися, нам є ким пишатися. Запорізький край залишив за собою статус індустріальної столиці країни, ми залишилися регіоном-донором і вносимо суттєву частку до бюджету країни, а отже у добробут кожного українця. У розвиток держави роблять внесок наші земляки, нащадки славних козаків, серед яких відомі спортсмени, науковці, політики і виконавці. Я дякую всім, хто взяв участь у цьому святковому концерті, нашим землякам, за їх талант та щирість, - підкреслив очільник області.

У святковій  концертній програмі прозвучали класичні композиції у виконанні симфонічного оркестру  під керівництвом В’ячеслава Реді,  виступали запорізькі виконавці  Денис Лепатов, Олександр Галко, Валентин Терлецький. Із запалом зустріли глядачі відомого запорізького музиканта та його соло на  саксофоні - Володимира Крижановського. Виступи музикантів та виконавців стали чудовим подарунком усім запоріжцям та жителям області, які відвідали концерт, приурочений до знаменної дати – 20-ї річниці незалежності України.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі