Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Привітання з Різдвом Христовим головного пресвітера, голови обласного об’єднання Євангельських Християн Баптистів Іванова Олексія Івановича.

27 грудня 2022 - 10:20

Від імені Євангельського християнського братства вітаю вас із Різдвяними святами та Різдвом Христовим. Друзі, ми живемо з вами в дуже не прості часи, дуже багато викликів ми з вами зазнали. Але всі ми об’єднуємось довкола нашого Господа Спасителя Ісуса Христа. Ми всі живемо очікуванням перемоги, але головну перемогу для нас придбав наш Спаситель.

У Святому письмі є записані євангелістом Іоаном слова Ісуса Христа: “Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте у світі, але будьте відважні: Я світ переміг!”

Колись Ісус сказав, що ми все можемо в Ньому. Тому хочеться побажати всім нам, щоб ми пам’ятали нашого Господа Ісуса Христа, зміцнювались у своїй християнській вірі та згуртовувалися біля нього. Тому нехай Господь благословить нас з вами у це Різдвяне свято, щоб ми пам’ятали Господа, мали віру та молились за Збройні сили, щоб Господь давав їм сил і мудрості перемагати ворогів. Пам’ятаємо, що найголовніший ворог - диявол та цей світ, що повстав проти Бога. Його переміг наш Господь Ісус Христос.

Будемо молитись та покладати всю нашу надію на Господа. Йому за все слава, честь і хвала. Амінь.

Читайте також