Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух про оперативну ситуацію в регіоні

13 грудня 2022 - 22:45

Про терористичну діяльність окупантів на території області розповів начальник Запорізької ОВА в прямому етері міжрегіонального інформаційної марафону "Суспільне. Спротив". Детальніше про ситуацію в регіоні Олександр Старух повідомив у своєму телеграм-каналі:

"Влучні обстріли по важливим точкам окупантів  руйнують логістику постачання  зброї. Ми дякуємо ворогу, за інформування про успіхи ЗСУ, проте закликаю довіряти лише Генштабу ЗСУ.
Рашисти перешкоджають виїзду громадян на вільні землі. Кількість евакуйованих зменшилась після підступного обстрілу прийомного хабу. На жаль, саме це завадило провести повну евакуацію людей до початку опалювально сезону. Наразі чверть населення все ще в окупації.

Попри чітку позицію нашого Президента щодо виведення з території ЗАЕС важкого озброєння та заяви країн "Великої сімки", ситуація в Енергодарі залишається вкрай напруженою: ворог чинить тиск на мирних мешканців та працівників атомної електростанції, а також щоденно наражає їх життя на небезпеку.

Ми враховуємо досвід звільнених областей та готуємось до приємних клопотів: разом із районами  готуємо план деокупації та відновлення регіону після бойових дій.

Чекаємо на звільнення Запорізького краю!"

 

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також