Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжців відзначено державними нагородами

18 березня 2021 - 13:25

Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Старух під час пленарного засідання сесії Запорізької обласної ради вручив відзнаки видатним мешканцям краю.

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України почесне звання "Заслужений лікар України" присвоєно Кравченку Сергію Михайловичу – завідувачеві хірургічного центру товариства "Клініка Мотор-Січ".

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного енергетичного комплексу, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня енергетика медаллю “За працю і звитягу” нагороджено Берегового Олексія Олексійовича – начальника дільниці відокремленого підрозділу «Запорізька атомна електрична станція» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва почесне звання «Заслужений артист України» присвоєно Ревуцькому Ярославу Анатолійовичу – артистові академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії. Також почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно Камлику Григорію Івановичу – головному адміністраторові Запорізького академічного обласного театру ляльок. 

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно Нарановичу Віктору Анатолійовичу – директорові Оріхівського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів, багаторічну плідну професійну діяльність та з нагоди Дня фізичної культури і спорту почесне звання «Заслужений працівник  фізичної культури і спорту України» присвоєно Жильцовій Тетяні Василівні – заступникові директора спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з плавання «Спартак».

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди  Дня Незалежності України орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено Зайцеву Валентину Миколаївну – завідувача кафедри Національного університету «Запорізька політехніка».

Почесне звання «Заслужений лікар України» присвоєно Паталаху Федору Васильовичу – директорові Обласного клінічного закладу з надання психіатричної допомоги.

Почесне звання «Заслужений металург України» присвоєно Коваленку Олексію Олександровичу – вальцювальникові цеху Електрометалургійного заводу «Дніпроспецсталь».

За особистий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, високий професіоналізм медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і  оборони України» ІІІ ступеня нагороджено: Караулова Олексія Івановича – заступника директора департаменту – начальника управління Департаменту з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації; Тарасенко Оксану Павлівну – волонтерку.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю













Читайте також

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024

Безоплатний онлайн-тест для ветеранів: перевірити своє психічне здоров’я та отримати рекомендації можна в декілька кліків

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 16.08.2024

Впродовж доби окупанти 362 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського щодо 904-го дня війни

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Запорізькій ОВА: розглянуто звернення громадської організації

«Наш досвід – наймасштабніший в Україні», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про будівництво «підземних» шкіл у регіоні

Вже восени мешканці пошкодженого внаслідок ворожої ракетної атаки будинку повернуться до відремонтованих осель

«Реанімуємо шкільну освіту», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про співпрацю органів влади в освітній галузі