Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Петро Гончарук: «Усі структури та служби в області працюють у штатному режимі»

25 лютого 2014 - 14:02

Петро Гончарук: «Усі структури та служби в області працюють у штатному режимі»

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду щодо забезпечення життєдіяльності регіону. Наразі всі служби працюють у штатному режимі.

- Наразі в Україні та, зокрема, в регіоні ситуація нестабільна, але це не повинно відображатися на житті наших громадян. Тому наше завдання – зробити все для того, щоб життєдіяльність регіону була забезпечена на 100%, - наголосив Петро Гончарук, відкриваючи нараду.

Як повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Максим Шахов, наразі ситуація знаходиться під контролем, всі комунікації працюють, громадяни забезпечені теплом, газом, електроенергією та водою.

- Вночі стався прорив труби у м.Василівка, в результаті чого без водопостачання залишилися близько 100 приватних будинків. На місці працюють аварійні бригади, це незначна аварія, тож її буде ліквідовано вже сьогодні до вечора, - зазначив Максим Шахов.

Директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євген Семечаєвський поінформував про роботу промислових підприємств та транспорту.

- У штатному режимі працюють всі промислові підприємства області,  гідро-, електро- та атомна станції. Забезпечено роботу громадського транспорту, також у звичайному режимі працюють автобусні й залізничні вокзали, - повідомив Євген Семечаєвський.

За словами начальника служби у справах дітей ОДА Антоніни Матвеєвої, діти, які знаходяться в притулках та центрах соціальної реабілітації, забезпечені теплом, їх вчасно годують,  розклад не змінювався, всі заклади служби також працюють у звичайному режимі. Діти знаходяться під наглядом.

Начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова поінформувала, що наразі всі 65 ДЮСШ області працюють у звичайному режимі, забезпечені всім необхідним, тренери також знаходяться на роботі. Також вона повідомила, що днями запорізькі спортсмени перемогли в чемпіонаті України з легкої атлетики. Всі заплановані молодіжні та спортивні заходи відбуваються за графіком. Крім того, працює обласна комісія зі спортивних споруд, яка перевіряє стан готовності центрального стадіону в м.Запоріжжя до початку другого кола чемпіонату України з футболу.

Підбиваючи підсумки наради, Петро Гончарук наголосив, що наразі всі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та служб регіону знаходяться на місцях, працівники виконують роботу в штатному режимі. Всі заплановані заходи відбуваються, люди забезпечені всім необхідним.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни