Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Соціальний та медичний захист населення - головні пріоритети роботи влади

4 листопада 2013 - 14:08

Соціальний та медичний захист населення - головні пріоритети роботи влади

Вирішення соціальних проблем громадян було, є і буде головним пріоритетом роботи влади всіх рівнів. Про це заявив сьогодні під час апаратної наради в облдержадміністрації керівник регіону Олександр Пеклушенко. Черговий наочний приклад - збільшення кількості соціальних працівників, які минулого тижня відзначали своє професійне свято - День працівників соціальної сфери.

- Практичне життя показало, що ті соціальні програми, які ініціював Президент, успішно втілюються в конкретні справи. Соціальні працівники – це люди, які стоять на передньому краї війни з бідністю. Щодня вони роблять можливе і неможливе для того, аби у цій війні перемогло суспільство, а не бідність, - заявив Олександр Пеклушенко.

Одним з головних пріоритетів влади також залишається  реформування системи охорони здоров'я, наголошує очільник регіону.  Завдання, яке стоїть перед владою  -  протягом трьох років відремонтувати палати у всіх лікарнях краю. Крім того, вже в листопаді буде відкритий для пацієнтів обласний перинатальний центр. У лікувальному закладі вже все готово для початку роботи.

- Ми особливу увагу приділяємо відкриттю перинатального центру. Практично вирішені всі питання з тим, щоб розділити запуск на дві черги: безпосередньо сам перинатальний центр і гінекологічний корпус, його ми запустимо другою чергою. Ми повинні зробити все можливе, щоб запустити об'єкт в строк. Але якщо виникнуть якісь складнощі, для нас не настільки принципово буде це 15-го або 25-го листопада. Головне, щоб об'єкт працював з перших хвилин на 100 % своїх можливостей, - підкреслив керівник регіону.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни