Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Робочий день Олександра Пеклушенка – в районах області

18 жовтня 2013 - 13:25

Робочий день Олександра Пеклушенка – в районах області

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко сьогодні з робочою поїздкою перебуває в Мелітопольському, Приазовському, Чернігівському та Пологівському районах.

На Мелітопольщині керівник області ознайомився з ходом посівної кампанії в районі загалом та зокрема побував на польовому стані сільськогосподарського товариства «Енергія – 2000».

У Приазовському районі Олександр Пеклушенко побував у Олександрівській сільській раді, де провів особистий прийом громадян. До нього звернулася молода мати Юлія Соловей, у її трирічної дитини вроджений порок серця, тому необхідна операція в обласній лікарні. Голова облдержадміністрації доручив своєму заступнику Андрію Запорожченку вирішити питання влаштування дитини в лікарню і тримати на контролі аж до завершення всіх необхідних процедур.

Багатодітна мати Людмила Синченко попросила проконсультувати щодо можливості виділення землі площею до 2 га для ведення підсобного господарства. А принагідно під час спілкування з очільником регіону повідомила, що  сімя’ не має холодильника, тому продукти швидко псуються. Олександр Пеклушенко доручив голові сільради   вирішити питання виділення землі, а забезпечення холодильником узяв на себе, пообіцявши, що така необхідна побутова техніка, особливо для багатодітної родини, буде вже завтра.

Скористався нагодою і Олександрівський сільський голова, який повідомив про проблему водопостачання, пов’язану з поганим станом водогону. На його реконструкцію потрібно 3,5 млн. грн. Олександр Пеклушенко запевнив, що це питання буде розглянуто і кошти будуть передбачені в бюджеті на наступний рік.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни