Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для трудової молоді започатковується новий фестиваль

18 жовтня 2013 - 12:09

Для трудової молоді започатковується новий фестиваль

В обласному центрі молоді відбулася робоча зустріч керівництва області з головами молодіжних організацій підприємств Запорізького регіону, в якій узяв участь заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов.

- Для органів влади дуже важливою є взаємодія та співпраця з молодіжними організаціями. Адже ви представляєте найактивнішу і найперспективнішу частину суспільства. Вже нині молодь значною мірою формує порядок денний, а завтра розбудова країни буде повністю у ваших руках, - зазначив Андрій Гамов.

Начальник управління молоді та спорту Наталія Власова запропонувала основні напрямки співпраці органів влади з молодіжними організаціями у 2014 році, а також ознайомила з новим проектом  - фестивалем трудової молоді, який управління планує започаткувати з наступного року. За задумом організаторів, фестиваль спрямований на реалізацію творчого потенціалу молоді, активізацію роботи молодіжних організацій підприємств,  пропаганду здорового способу життя. Учасники зустрічі обговорили заходи, які пропонується включити до програми фестивалю: спортивний квест «Здоровий адреналін», майстер-класи, інтерактивні розваги для дітей, фестиваль приготування юшки, веселі старти «Тато, мама, я – спортивна сім’я» тощо. Провести фестиваль планується орієнтовно в липні.

У рамках заходу голова молодіжної організації ВАТ «Мотор Січ» та Руслан Підорич поділився досвідом роботи своєї організації, яка є найпотужнішою – об’єднує майже вісім тисяч працівників заводу у віці до 35 років, зберегла давні традиції та започаткувала нові, які відповідають вимогам часу.

За підсумками засідання накреслено спільний план заходів на 2014 рік з урахуванням ініціатив, пропозицій та побажань трудової молоді.

Крім того, було проведено тренінг «Розвиток комунікативних здібностей колективів», де учасники мали змогу ближче познайомитися та поспілкуватися один з одним у неформальній обстановці.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 440 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни