Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молоді металурги продемонстрували дружбу зі спортом

15 липня 2013 - 16:11

Молоді металурги продемонстрували дружбу зі спортом

З  нагоди  професійного свята – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, яке відзначатиметься наступної неділі, в центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» відбулося військово-спортивне свято «Молодь профспілки металургів та гірників України — вперед!».

Захід відбувся за підтримки  облдержадміністрації, обласного комітету профспілки металургів і гірняків України, обласного комітету Товариства сприяння обороні України та обласного центру патріотичного виховання молоді.

Запорізькі металурги та гірники  мали нагоду показати не лише свої професійні та трудові навички, а й довести, що сучасна молодь - це вправні спортсмени, мужні чоловіки, справжні патріоти Батьківщини та свого підприємства.

Учасників змагань привітав заступник голови  обласної державної адміністрації Петро Гончарук.

 - На моє глибоке переконання, молодь, яка активно займається спортом, не може демонструвати низькі показники і на підприємстві, виконуючи професійні обов’язки. Саме тому ми віримо, що Запоріжжя буде й надалі розвивати свій потенціал як промислово-індустріальний, так і спортивний центр України, - зазначив Петро Гончарук. 

У змаганнях взяли участь команди ВАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь», ДП «Запорізький титано-магнієвий комбінат», ЗАТ «Запорізький залізорудний комбінат», ПАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь», ПАТ «Український графіт», ПАТ «Запоріжкокс», ПАТ «Запоріжвогнетрив», ВАТ «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат», ПрАТ «Завод напівпровідників», ДП «Інститут титану», ДП «Діпропром» та команда «Запорізькі ЗМІ». Вони боролися за першість з пейнтболу та військово-спортивного багатоборства,  зі стрільби, віджимання, переправа канатною дорогою, перетягування канату тощо.

Для вболівальників та гостей заходу була  представлена святкова концертно-розважальна програма. Своєю творчістю талановита молодь підтримувала команди учасників при проходженні військово-спортивних завдань та подякувала металургам і гірникам за трудову майстерність та високі досягнення у гірничо-металургійній сфері.

За результатами змагань переможцем  з пейнтболу стала команда ДП «Запорізький титано-магнієвий комбінат», у  військово-спортивному багатоборстві  перше місце посіла команда  ПрАТ «Завод напівпровідників».

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни

Нова платформа «Пульс»: збір відгуків про державу від бізнесу

Отримати бронювання за годину тепер можливо в Дії

До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності!

Як уберегти себе від гепатиту: поради запорізьких епідеміологів

«Проблема звільнення наших хлопців з полону повинна бути на слуху», – сестра військовополоненого Оксана

Як замовити ліки з безкоштовною доставкою до відділень Укрпошти

Свідоме споживання електроенергії – нова норма для запоріжців

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 573 удари по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області