Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Доручення голови облдержадміністрації виконано

10 лютого 2005 - 16:32

Одним з перших кроків новопризначеного голови Запорізької облдержадміністрації Юрія Артеменка стало доручення начальнику облуправління ДАІ негайно навести порядок в оплаті громадянами послуг під час технічного огляду автотранспорту. За свідченнями багатьох авто володарів, з них під час ТО брали удвічі вищу плату проти передбаченої законом.

Начальник управління ДАІ УМВС в Запорізькій області Іван Безрук повідомив, що, виконуючи доручення губернатора, він перевірив стан справ. Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 23 травня 2001 року „Про затвердження переліку платних послуг, що надаються підрозділами ДАІ МВС” проведення діагностики під час техогляду транспортних засобів коштує 34 гривні за одиницю транспорту, звірка номерів під час ТО – 7,50 грн., талон, що підтверджує проходження ТО – 11,89 грн.

У той же час, якщо автоволодарі звертаються за послугами до приватних станцій діагностики, то розцінки там значно вищі – можуть складати 57, 74 і більше гривень. ДАІ не має права втручатися у їхні справи. Зі свого боку, запевнив І.Безрук, у структурних підрозділах ДАІ я доручив відповідальним працівникам суворо дотримуватися розцінок, передбачених Постановою Кабміну за надання послуг під час проходження техогляду транспортних засобів фізичних осіб. Якщо виникнуть якісь непорозуміння з приводу оплати за техогляд, власники автотранспортних засобів можуть звернутися за телефоном 224-30-25 (відділ технічного нагляду управління ДАІ).

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю

Металурги Запоріжжя приймають вітання з професійним святом

«Встановіть новий застосунок банку»: МВС попереджає про нову кібершахрайську схему

Моніторинг внутрішньообласних автобусних маршрутів: виявлено порушень на 100 тисяч гривень

«Україна – це Дім» – нова онлайн-платформа для ВПО та українських шукачів притулку за кордоном

Троє поранених внаслідок російських атак по Пологівському району. Серед них двоє дітей.

Фонд державного майна України запрошує взяти участь в орендних аукціонах. Лоти – приміщення у Запоріжжі для розміщення платіжних терміналів

Держприкордонслужба: наявність військово-облікового документа під час перетинання кордону обов’язкова

«Цифрова трансформація соціальної сфери – це зручність, комфорт та безпека людей», – заступник Міністра соціальної політики Костянтин Кошеленко

Вісім адміністративних послуг в одному вікні: Ірина Верещук ознайомилася з роботою проєкту «Я - ветеран» у Запоріжжі