Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

7 жовтня 2011 - 08:26

Запорізька обласна державна адміністрація визначила пріоритетні напрямки роботи на 2011 рік, одним з яких є «Розвиток малого та середнього бізнесу в Запорізькій області, створення робочих місць».

Для реалізації вказаного напрямку, у 2011 році Запорізькою обласною державною адміністрацією спільно із громадськими об’єднаннями підприємців реалізуються проекти, спрямовані на розвиток малого підприємництва. Відповідними проектами планується впровадження та виконання ряду заходів, завданнями яких є створення сприятливих умов для розвитку малого підприємництва, а це:

  • у рамках проекту «Побудова системи залучення до розвитку Запорізької області малого та середнього бізнесу»:

- здійснення аналізу структури малого бізнесу в розрізі міст, районів Запорізької області та підготовка рекомендацій щодо подальшого розвитку окремих сфер малого бізнесу на кожній території (за отриманими результатами аналізу буде створена електрона «мапа підприємництва»);

- організація та проведення для суб’єктів підприємництва семінарів-навчань щодо розробки та впровадження проектів регіонального розвитку у відповідності до світових стандартів (за підсумками навчання та розробки проектів буде проведений обласний конкурс на кращий проект регіонального розвитку);


  • у рамках проекту «Створення бізнес-інкубатору «Агробумрозвиток»

проведення дослідження щодо «дорожньої мапи» розвитку малого й середнього машинобудівного бізнесу (за отриманими результатами буде створена електрона «дорожня мапа» розвитку машинобудівного бізнесу);

 

  • розробка та випуск календарів з кращими локальними брендами Запорізької області на 2012 рік (за підсумками проведення обласного конкурсу на кращі локальні бренди (торгові марки) продукції місцевих товаровиробників).

Усі зазначені проекти та заходи передбачені Комплексною програмою розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2011-2012 роки, затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 24.02.2011 №8.

Запорізькою обласною державною адміністрацією оголошується КОНКУРС щодо розробки концепцій, цінових пропозицій виконання заходів зазначених вище та визначення їх виконавців.

МЕТОЮ КОНКУРСУ Є визначення виконавців зазначених вище заходів.

ЗАВДАННЯМ КОНКУРСУ Є відбір кращих пропозицій виконання заходів, завданнями яких є створення сприятливих умов для розвитку малого підприємництва.

ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСІ НЕОБХІДНО в строк до 16 жовтня 2011 р. від імені суб’єкта підприємницької діяльності надати концепцію із зазначенням конкретних робіт та послуг разом із ціновими пропозиціями, а також орієнтовними термінами виконання зазначених у цьому Оголошенні заходів.  

Для одержання додаткової інформації щодо проведення конкурсу учасники можуть звертатися в управління регуляторної політики та підприємництва Головного управління економіки облдержадміністрації:

  • 061 2246047 Кругляк Світлана Вікторівна;
  • 061 2246093 Линнік Андрій Іванович;
  • 061 2390449 Фосхєєва Алла Мінзагировна.

Читайте також

Розпочала роботу урядова «гаряча лінія» з питань енергетики – «СТРУМ»

До 5 тисяч документів за день зможуть оцифровувати в Запорізькому обласному архіві

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 20.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 362 удари по 9 населених пунктах Запорізької області

Відкрито можливість подання заяв для вступу на бакалавра

Відбудова зруйнованих будинків в Запоріжжі: ухвалено рішення Уряду

Вже сьогодні в графіках немає чотирьох черг одночасно. Сподіваємося, що надалі буде легше, – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко про погодинні відключення електропостачання у регіоні

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю