Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Національний кешбек»: магазини запорізької торгової мережі доєдналися до програми

28 жовтня 2024 - 14:00

Продукцію понад сотні українських товаровиробників  можна побачити на полицях однієї із запорізьких мереж супермаркетів. Покупці надають перевагу саме українським товарам, адже вони свіжі та якісні. А ще за них можна отримати кешбек – 10 % від вартості товару.

Касирка Тетяна обслуговує чергову клієнтку. Вручає чек за покупку і розповідає про можливість отримати кешбек за придбаний товар. 

– У магазині представлені продукти за програмою «Національний кешбек». Беріть участь і приходьте до нас ще, – привітно запрошує вона покупців.

24-річний запоріжець Ігор живе неподалік, тож часто заходить до цього магазину. Найчастіше купує хліб, свіжі овочі, морозиво, пиво та напої. Хлопцю подобаються різні акції, зокрема і «Національний кешбек».

– Місяць тому підключився до програми. За допомогою сканера штрихкодів у Дії можу перевіряти, який товар входить до «Національного кешбеку». Сьогодні вже очікую зарахування коштів. Дуже подобається те, що можна вибрати, куди витратити кешбек: на допомогу ЗСУ, комуналку або ж на ліки, – розповів Ігор.

В програмі «Національний кешбек» беруть участь різні групи товарів: молочна продукція, кондитерські вироби, бакалія, галантерея тощо. Загалом на полицях запорізького супермаркету представлена продукція понад 100 українських компаній.

– Наша торгова мережа, як й інші ритейлери України, активно бере участь у програмі «Національний кешбек». Клієнти постійно моніторять, які продукти є українськими, а які – ні. І купують саме українське. Наш персонал обізнаний про програму. І за необхідності може проконсультувати покупців як за вітриною, так і на касі, – повідомив Кирило Чумак, адміністратор магазину «Апельмон».

В Запоріжжі до програми «Національний кешбек» доєдналися 34 товаровиробника та 2 локальні торгові мережі. З 22 жовтня покупці вже отримують виплати за товари, придбані у вересні. Максимальна сума кешбеку за місяць на одну особу – 3 тисячі гривень.


 

Читайте також

«Основний ризик проходження опалювального сезону – ворожі атаки», – директор Департаменту ЖКГ та будівництва ЗОДА Віталій Литвиненко про підготовку до зими

Гранти для українських виробників органічної продукції: стартував прийом заявок на конкурс

«Залучення і координація волонтерів»: в листопаді стартує тренінг для молодіжних працівників

Вибір профілів, предметів, практичне навчання і оновлення матеріально-технічного забезпечення – старша школа скоро зміниться

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.10.2024

Жінка та двоє чоловіків поранені внаслідок російських атак по Запорізькому та Пологівському районах

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 977-го дня повномасштабного вторгнення

До уваги мешканців обласного центру!

Впродовж доби окупанти завдали 355 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.10.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 976-го дня війни

До уваги мешканців міста!