Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Регіон продовжує отримувати підтримку від міжнародних партнерів

21 січня 2024 - 15:02

Зустрівся з членом правління  Global Empowerment Mission (GEM) Індією Хікс, її сином - членом молодшого комітету фонду Конрадом Флінт Вудом, та керівником Запорізького напрямку від фонду GEM Віталієм Кубушка.

Протягом 2023 року  GEM надала допомогу для понад 68 тис. мешканців регіону - вони отримали сімейні та дитячі набори з продуктами та речами першої необхідності. Перш за все це жителі прифронтових територій - Гуляйполя, Оріхова, Степногірська. Завдяки підтримці GEM вдалося замінить вікна у багатоповерхівках міста і області на суму близько 500 тисяч доларів.

Очільник ЗОВА розповів Індіії Хікс  про ситуацію в області, вручив грамоти, представникам міжнародної благодійної організації та подякував за всебічну підтримку.

- Загарбники постійно обстрілюють населені пункти регіону, за добу завдають більше ніж 180 ударів. Від бомб, снарядів та балістичних ракет страждає мирне населення. Підступний ворог знищує соціальну інфраструктуру та житло, хаотично мінує територію. Дякую вам за постійну підтримку мешканців області, наша співпраця є плідною та системною, - зазначив Юрій Малашко.

Читайте також