Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Підтримка населення у сфері охорони здоров’я: Запорізька ОВА підписала Меморандум про співпрацю з “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ”

9 грудня 2023 - 22:47

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації зустрівся з делегацією благодійного фонду “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ”, який надає допомогу постраждалим від війни цивільним, зокрема у сфері охорони здоров’я. Діяльність організації спрямована на сприяння державним службам у реагуванні на наслідки конфлікту та підтримку населення у доступі до таких послуг. 

Представники “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ” висловили бажання підтримувати Запорізьку область більш глобально та фундаментально у сферах медицини, психосоціальної допомоги, відновлення питного водопостачання, надання багатацільової грошової допомоги тощо.

Міжнародні благодійники зазначили, що в деяких громадах Запорізької області  вже працюють їхні мобільні медичні бригади. В планах - сприяння у відбудові пошкоджених внаслідок збройної агресії лікарень та забезпечення їх медикаментами й необхідним обладнанням, проведення тренінгів для персоналу та надання населенню продовольчої й непродовольчої гуманітарної допомоги. 

Для подальшої співпраці Запорізька обласна військова адміністрація та організація “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ” підписали Меморандум. 

  • Дякую закордонним партнерам, які під час повномасштабного вторгнення продовжують всебічно підтримувати Запорізьку область та  відгукуватись на потреби наших людей. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога. Сподіваюсь на плідне співробітництво! - наголосив Юрій Малашко.

Читайте також