Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Вже сьогодні ми закладаємо фундамент майбутньої роботи: Запорізька область налагоджує співпрацю з закордонними донорами

3 листопада 2023 - 10:14

Очільник ЗОВА Юрій Малашко провів зустріч із делегацією Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Разом із міжнародними партнерами обговорили підтримку громад Запорізької області, надання допомоги місцевому населенню та подальше відновлення регіону.

Програма USAID виконується Глобал Ком’юнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Її громадами-партнерами в Запорізькій області стали Широківська, Гуляйпільська, Василівська, Веселівська, Чернігівська, Якимівська, Оріхівська, Пологівська, Комиш-Зорянська ТГ.

Для подальшої співпраці та впровадження Програми Запорізька обласна адміністрація та організація Глобал Ком’юнітіз підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію. Така кооперація зусиль передбачає створення сприятливих організаційних та економічних умов для розвитку сільського господарства, підтримки підприємництва, підвищення конкурентоспроможності регіону. Партнерство має на меті забезпечити підтримку та подальший розвиток територій, підвищити рівень обізнаності громад, розробити більш ефективні підходи до бюджетування й управління фінансами, щоб побудувати довірчі відносини з населенням тощо.

  • Завдяки підтримці міжнародних організацій та фондів навіть під час війни реалізуємо важливі програми. Вже сьогодні ми закладаємо фундамент майбутньої роботи та розробляємо плани відновлення. Відбудуємо Україну разом! - зазначив очільник ЗОВА.

 

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

Читайте також