Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Шевченко на прямому зв'язку з жителями області

20 червня 2023 - 16:00

Під час “гарячої лінії” сьогодні з громадянами поспілкувався заступник голови Запорізької ОДА Валерій Шевченко. За годину надійшло 4 дзвінки від жителів області щодо надання допомоги в лікуванні, земельних питань, а також волонтерської діяльності.

Так, за допомогою до Валерія Шевченка звернулося декілька мешканців Запорізької області, які потребують матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію. Заступник голови ОДА пообіцяв, що спільно з Департаментом охорони здоров’я опрацює можливі варіанти підтримки та повідомить про результати.

З проблемою щодо сусідства по ділянці звернулася жителька Матвіївки. Вона поскаржилась, що довелося звертатися до поліції, оскільки сусід побив її чоловіка, який нещодавно переніс операцію. Валерій Шевченко вислухав історію жінки та пообіцяв особисто завітати у громаду, аби розібратися в ситуації.

Також на “гарячу лінію” звернувся пенсіонер, який попри поважний вік не припиняє активно брати участь у суспільному житті та пише патріотичні вірші. Чоловік звернувся з проханням допомогти з отриманням офіційного статусу волонтера, адже він бажає проводити читання та підбадьорювати поранених воїнів України на їх шляху до відновлення. Заступник голови ОДА подякував чоловіку за активну громадянську позицію та запевнив, що вивчить можливі шляхи розв’язання цього питання та допоможе нести патріотизм у маси.

Обласна влада продовжує реагувати на звернення громадян. Кожен сигнал від громадян важливий й вирішуватиметься в межах повноважень. 

Наступна “гаряча лінія” за графіком запланована на 21 червня, під час якої керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко відповість на питання громадян.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області