Під час оперативної наради структурних підрозділів ЗОВА під головуванням очільника військової адміністрації Олександра Старуха обговорили запровадження продовольчої цінової політики у Запорізькій області у нових умовах. За словами Олександра Старуха, до цього процесу необхідно підключити фахівців Держпродспоживслужби. Ми повинні тримати ці питання на контролі. Ми маємо ставити пріоритети, визначити потреби: чого і скільки потрібно, аби не створювався ажіотаж у населення. Ми маємо стати опорою один для одного, а не думати про збагачення, - наголосив керівник ЗОВА. Нечувана ситуація виникла у Бердянську, коли приватний підприємець вирішив нажитися на війні - у одному з магазинів хліб відпускали по 120 гривень. Окрім того, пропрацьовано питання моніторингу потреб у паливі для спецтранспорту та підприємств критичної інфраструктури. Так само потрібно визначитися з потребами у інших галузях - медицині, продовольстві тощо, аби перенаправити ресурси для територій, які цього потребують. Треба пам’ятати, що від продуманої логістики залежить життя людей. Департамент культури та інформаційної політики