Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада на прямому зв'язку з мешканцями регіону

3 лютого 2022 - 15:40

В обласному контактному центрі відбулася чергова «гаряча лінія» з представниками влади. Сьогодні  на запитання громадян відповідав заступник голови облдержадміністрації Руслан Шиханов.

До посадовця звернулося 10 жителів області.

Микита Володимирович з Бердянська розповів про проблему, яка виникла у тих мешканців, які зробили собі автономне опалення у багатоквартирних будинках. Зараз надходять рахунки за опалення й місць загального користування.

Дочка пенсіонерки Віри Іванівни поскаржилася на неувагу  громадської організації, членом якої є її мати. Зараз Віра Іванівна тяжко хвора.

Пенсіонерка Зоя Володимирівна із смт Якимівка Мелітопольського району звернулася з приводу надання субсидії на тверде паливо.  Вона отримує державну субсидію на всі види послуг, окрім цієї.

Антон Сергійович з міста Дніпрорудне Василівського району звернувся з приводу обрання членів координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при місцевій адміністрації. На його думку, до складу ради не увійшли люди, які мають там бути, бо мають відповідний досвід.  

Пенсіонер Володимир Володимирович з села Піскошине Веселівської територіальної громади Мелітопольського району повідомив, що йому, на його думку, незаконно  нараховують плату за вивіз сміття.

Микола Іванович з Бердянського району розповів, що вже два місяці інсулінозалежні хворі села Миколаївка не можуть отримати цей необхідний їм препарат. Раніше вони отримували ліки в Андріївці, а тепер їм треба звертатися безпосередньо до Бердянська, де велика черга до лікарів.

Мешканка Мелітополя Наталя Володимирівна повідомила про проблему, з якою стикаються власники індивідуального опалення. За її словами, приблизно 700 таких громадян не можуть документально підтвердити правомірність своїх проєктів опалення через те, що змінилася компанія, яка надає послуги теплопостачання.

Два звернення стосувалося водо- і газопостачання у Василівці. Через аварію тиждень тому припинилася подача води. Під час ремонту водогону ремонтники зачепили газопровід, тож тепер у мешканців цілої вулиці немає ні води, ні газу.

Кожному, хто телефонував на «гарячу» лінію, Руслан Шиханов надав вичерпні роз'яснення.

Також заявникам, відповідно до норм чинного законодавства, будуть надіслані офіційні відповіді, а за окремими зверненнями буде вжито оперативних заходів реагування. Кожне звернення громадян знаходиться на особливому контролі обласної влади.

 

Департамент культури та інформаційної політики 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 11.08.2024

Впродовж доби окупанти 422 рази били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Відновлення будинку по вул. Якова Новицького після ворожого удару триває – вже цього року запоріжці повернуться до своїх квартир

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 10.08.2024

Впродовж доби окупанти 470 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 898-го дня війни

Обмін досвідом та ідеями: у Запоріжжі пройшла літня школа «Юний правознавець» для підлітків

У Запоріжжі відзначили Міжнародний день корінних народів світу

Повністю готові: Запорізька гімназія № 63 вже складає розклад для очного навчання дітей

Уряд розширив умови надання грантів для розвитку виноградарства та садівництва

«Політика героїв»: Запорізька область переймає досвід роботи з ветеранами в Кривому Розі

Дозвілля для дітей: в одному із запорізьких шелтерів для ВПО відкрили дитячий майданчик