Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Високий професіоналізм спеціалістів «Мотор Січі» відзначено на державному рівні

7 липня 2021 - 14:16

Сьогодні під час візиту на урочисті збори в ПАТ “Мотр-Січ” голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух вручив державні нагороди шанованим працівникам підприємства.

Звертаючись до трудового колективу, очільник області наголосив, що найбільш приємно вітати людей, які створюють щось нове – те, що змінює світ. 

У вашому колективі є і молоді фахівці, і поважні працівники з досвідом. І всі разом ви працюєте як єдиний механізм. Я завжди говорю і буду говорити – ми цінуємо всіх працівників, інженерів «Мотор Січі», бо саме ви створюєте те, що мало хто в світі ще вміє робити. Це доведений факт. Ви унікальні і весь Запорізький край пишається вами. Тому дякуємо вам за нелегку щоденну працю, нові трудові досягнення та величезний внесок у соціально-економічний розвиток всієї країни, – привітав працівників підприємства Олександр Старух.

Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України нагородами відзначено сімох спеціалістів підприємства «Мотор Січ».

Орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено заступника генерального конструктора із створення та модернізації вертолітної техніки – начальника дослідно-конструкторського бюро Віктора Коцюбу.

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено директора з будівництва та соціального розвитку Михайла Березовського та заступника генерального конструктора Леоніда Пирогова.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено заступника директора відокремленого підрозділу «Вертольоти Мотор Січ» з льотних випробувань нової техніки Сергія Тішкова.

Орденом княгині Ольги І ступеня нагороджено директора Київського представництва публічного акціонерного товариства «Мотор Січ» зі зв’язків з державними органами й силовими структурами Наталію Ульяненко.

Орденом княгині Ольги ІІ ступеня нагороджено начальника технологічного бюро порошкової металургії та ущільнювальних покриттів управління головного металурга Зою Леховіцер.

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено начальника бюро конструкторського проєктування лопатей управління з розробки та модернізації вертолітної техніки Яну Галузову.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Налаштовані на перемогу: Запорізька область готується до нового сезону «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Представники ЮНІСЕФ та посли 4 держав – з візитом у Запоріжжі

Ворог вчергове безжально атакував Запорізьку область: дві людини загинули, ще п’ятеро – постраждали

«Доступні ліки» для всіх: як отримати необхідні медичні препарати безоплатно або з частковою доплатою

Сили спеціальних операцій оголошують набір кандидатів

Домогосподарства із Запорізької області можуть отримати екстрену фінансову допомогу: міжнародні партнери запустили програму підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.09.2024

«Обстеження будівель в яких розміщена облдержадміністрація та її структурні підрозділи на відповідність вимогам доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення »

Приватизація об’єктів зі стартовою ціною в 1 гривню

Впродовж доби окупанти завдали 197 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 937-го дня війни

Серце Азова: в Запоріжжі відсвяткували 197-річницю заснування міста Бердянськ