Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Школярі області долучилися до патріотичної благодійної акції «З любов’ю до Героя»

21 грудня 2020 - 12:45

У грудні Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді проводить Обласну патріотичну благодійну акцію «З любов’ю до Героя» в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая».

Акція проводиться з метою національно-патріотичного і громадянського виховання дітей та учнівської молоді, дбайливого ставлення до природної та культурної спадщини рідного краю та духовних надбань українського народу, реалізації творчих задумів дітей та молоді.

Одними із учасників акції стали заклади освіти Новомиколаївського району. Учні шкіл, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості й дитячого садка «Теремок» разом зі своїми педагогами і батьками підготували в номінаціях «декоративно-ужиткове мистецтво» і «образотворче мистецтво» понад 70 виробів у вигляді новорічних та різдвяних оберегів (янголи, зірочки, новорічні віночки, ялинки, підкови, дзвіночки, мотанки тощо), виготовлених з глини, дерева, бісеру, тканини, паперу, солоного тіста, природних матеріалів, вітальних малюнків – листівок до Дня Збройних Сил України, Дня Соборності України, Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят.

Очі розбігаються від краси і розмаїття представлених виробів, у кожний із яких автори вклали своє уміння і частинку своєї душі. Роботи дітей будуть відправлені у військові частини, щоб захисники України відчули, що про них пам’ятають і постійно підтримують. Дитячі подарунки допоможуть військовим відчути святковий настрій, позитивні емоції, радість, згадати рідну домівку. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024

Безоплатний онлайн-тест для ветеранів: перевірити своє психічне здоров’я та отримати рекомендації можна в декілька кліків

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 16.08.2024