Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На Запоріжжі привітали учасників юніорського чемпіонату Європи з боксу

14 грудня 2020 - 15:01

Наприкінці листопада у столиці Болгарії відбувся чемпіонат Європи з боксу серед юніорів, участь в якому взяли понад 220 спортсменів з 20 країн Європи. До складу збірної України увійшли 26 спортсменів. Серед учасників - троє представників Запорізької області: вихованець запорізького клубу «Бойові рукавички» та ДЮСШ «Локомотив» Раван Зейналов (тренери Артур Беладзе-Андрій Яковенко), представник СК «Мотор-Січ» Єгор Кирилюс (тренер Іван Гринь) та мелітополець Айдер Абдураїмов (наставник Сергій Онищенко).

Українські юніори показали блискучий результат, завоювавши 20 медалей різного ґатунку – 5 золотих, 4 срібних та 11 бронзових медалей. Українська збірна посіла друге командне місце континентальної першості. 

Відмінну роботу на ринзі показали q представники Запорізької області. Айдер Абдураімов у запеклій боротьбі завоював звання віце-чемпіона Європи серед юніорів 2020 та виконав норматив «Майстер спорту України». Раван Зейналов та Єгор Кирилюс посіли п’яті місця у своїх вагових категоріях.

Учасників юніорського чемпіонату Європи зустрічали в Запорізькій обласній школі вищої спортивної майстерності. Привітати юних боксерів прийшли начальнця Управління молоді, фізичної культури і спорту ОДА Наталія Власова, начальник Запорізького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юрій Шепель, віце-президенти обласної Федерації боксу Юрій Ружин і Руслан Щербина.

Призер змагань та його тренер були нагородженні почесними грамотами Управління молоді, фізичної культури і спорту облдержадміністрації. Запорізька обласна федерація боксу презентувала учасникам європейського чемпіонату спортивний інвентар та грошову нагороду призеру змагань. Голова Запорізького відділення НОК України Володимир Лобанов передав цінні призи учасникам змагань. Також нагородив боксерів та їх тренерів від імені Запорізької обласної ШВСМ директор школи Олексій Гацуля.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024

Безоплатний онлайн-тест для ветеранів: перевірити своє психічне здоров’я та отримати рекомендації можна в декілька кліків

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 16.08.2024