Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Представників автотранспортних та дорожніх підприємств привітали з прийдешнім святом - Днем автомобіліста і дорожника

22 жовтня 2020 - 15:30

В облдержадміністрації відбувся урочистий захід до Дня автомобіліста і дорожника, який відзначається в Україні в останню неділю жовтня. Привітав з прийдешнім святом представників автотранспортних та дорожніх підприємств заступник голови облдержадміністрації Віталій Кардаш.

- Від імені голови обласної державної адміністрації Віталія Боговіна вітаю вас зі святом - Днем автомобіліста і дорожника. Бажаю всім автомобілістам і дорожникам, щоб робота приносила радість та задоволення, а кожен день відкривав нові перспективи. Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! Саме на вас, шановні автомобілісти і дорожники, покладаються важливі завдання високоякісних перевезень та розширення автодорожніх мереж. Переконаний, що і надалі ви будете докладати всіх зусиль для того, щоб удосконалювати свої професійні навички, впроваджувати новітні технології, розробляти нові послуги та маршрути. А облдержадміністрація буде підтримуватиме вас, - звернувся Віталій Кардаш.

За його словами, з метою оптимізації маршрутної мережі області облдержадміністрація спільно з Національним університетом «Запорізька політехніка» проводить роботу з підготовки до вивчення пасажиропотоків за допомогою сучасних методів big data.

Також в рамках Програми розвитку автомобільного транспорту в Запорізькій області на 2019-2022 роки проводиться робота із впровадження автоматизованої системи диспетчерського управління на внутрішньообласному автомобільному транспорті загального користування, яка дозволить покращити якість автотранспортного обслуговування населення області.

Крім цього, не менш важливою є робота дорожніх підприємств, які активно трудяться, ремонтуючи та будуючи об’єкти в рамках програми Президента України «Велике Будівництво», яких на сьогодні всього 30. Стан готовності більшості об’єктів вже майже 100 %.

На дороги у цьому році з державного бюджету передбачено орієнтовно 5 млрд грн. За останніми даними, Запорізька область знаходиться в трійці  лідерів за темпами виконання робіт на автодорогах в рамках програми Президента України «Велике Будівництво».

У Запорізькій області до кінця 2020 року буде відновлено 277 км автомобільних доріг державного значення та 83 км автомобільних доріг місцевого значення.

Під час урочистого заходу Грамотами облдержадміністрації  та Подяками голови облдержадміністрації були відзначені  найкращі працівники дорожньої і транспортної галузі.

Також з нагоди Дня автомобіліста і дорожника 17 жовтня у Запоріжжі відбувся ХІV турнір з мініфутболу на Кубок автомобіліста. Цього року на футбольному полі Кубок автомобіліста виборювали чотири команди: «Запорізька облдержадміністрація», «Дорожник», «Транспортно-виробниче управління АТ «Мотор Січ» та «Управління патрульної поліції в Запорізькій області».

Під час урочистого заходу були відзначені переможці турніру: 3 місце посіла команда «Управління патрульної поліції в Запорізькій області», 2 − команда «Запорізька облдержадміністрація». Перше місце виборола команда «Транспортно-виробниче управління АТ «Мотор Січ».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024